zavader Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Outpost Firewall jest dobry Zone Alarm jest niezly. Ale po co Ci firewall - i bez niego jak MYSLISZ przy kompie dasz rade. Skonfiguruj Windowsowego, nauczysz sie przy okazji wielu rzeczy a system nie bedzie zabieral wiecej ramu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) sygate personal firewall pro i nod32. Edytowane 19 Czerwca 2005 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 te nowe kerio z serii 4.x jakos nei przypadly mi do gustu, nie wiem dlaczego ale zawsze po wlaczeniu komputera odpalal mi sie scandisk (prawdopodobnie Kerio zle sie zamykal podczas wylaczania kompa) na partycji na ktorej byl kerio 4.x mam wersje 2.15 od poczatku (z mala przerwa oczywiscie na 4.x :P) i nie narzekam. ~4MB pamieci u mnie zzera wiec chyba kewl :) outposta nie trawilem zbytnio, norton internet security to kombajn jak corel, nod32 nie jest jakos wysoko w rankingach oprocz tego tiny personal firewall slyszalem ze jest ok, no ale jak napisalem: Kerio Personal Firewall 2.15 ponad wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Kerio + NOD32 2.5 - ukazała się już polskojęzyczna wersja - jest skuteczniejszy jeszcze bardziej od swojego poprzednika. POLECAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Dziś ściągłem Kerio Personal FireWall 4.1.3 na stronie pisze jak byk że jest to wersja TRIAL 30 day po czym program przechodzi w tryb Limited FreeEdition ,tyle że po owych 30 daniach 3/4 z jego opcji i zabezpieczeń poprostu zostaje zablokowane ! :/ Może darmówka z ZoneAlarm będzie lepsza ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 sciagnij Kerio 2.15 znajdzies to gdzie na PCWorld komputer czy PC Komputer swiat - nie wiem jakos tak - nie orientuje sie w tych klonach CHIPa wersja ta jest pelna, potrzebuejsz tylko seriala zeby przy kazdy odpalaniu sie systemu nei pojawial sie Splash Screen z logiem Kerio thats all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 a czy nie lepiej zainstalować avasta ma firewall i jest ponoć dobry do gorszych maszyn nie obciąża kompa i jest darmowy sam go mam i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Avast nie ma firewalla. Osłona sieciowa (czy jak się to nazywało) to nie firewall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Poczytałem tu i tam Większosc ludzi twierdzi że KERIO robi jedne z najlepszych FireWalli Osobiście przez pare lat używałem ZoneAlarm , teraz Kerio po Legalu piractwu 3x precz ;) Edytowane 22 Czerwca 2005 przez magx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...