Vitton Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Instaluja sie i gdzie one sa? oprocz tego ze w starcie? :) nie wiem jak to dziadostwo znalezc i poustawiac wszystko .Posiadam SBLive! 24bit . moze dlatego ich nie widac? acha mam winde 2000 service pack4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Dajesz w starcie wlasciwosci i znajdz element docelowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitton Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Dajesz w starcie wlasciwosci i znajdz element docelowy :D 1423432[/snapback] heh i co z tego jak odpalam kxmixer a on krzyczy z echce plik kxskin a jest taki wfolderze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 o so ci chodzi?zła instalacja,ikona centrum sterowania ma być w tray'u,a skin jest domyslny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitton Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 o so ci chodzi?zła instalacja,ikona centrum sterowania ma być w tray'u,a skin jest domyslny 1423497[/snapback] Na mojej karcie to nie bedzi edzialalo sprawnie choc sie instaluje .. dzieki z aodpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...