dARUDee Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Witajcie. Jak zdążyliście się zorientować po tytule mojego tematu, mam problem z swoim kompem. Na początek mój cfg: A 2700XP FIC AU13 HIS R9600 Seag. 7200.7 120 GB Sata SB 128. 512 333 DDR DVD LiteOn CDRW LiteOn i najlepsze. 2 zasilacze na zmiane. Standardowy Codecoś 300 W ( :mur: :mur: ) i drugi który kupiłem Tracer 400 W (AAAAAAA !!!!!!!). Odrazu wale prosto z mostu. Na pierwszym komp się wiesza jak podłącze do niego wszystkie napędy(wiadome, za mała moc i ogólny syf). A z drugim mam taką dziwną rzecz mianowicie chodzi o "wyłączanie" i "włączanie" się dysku w przeciągu paru sec. To on/off powtarza się co chwile i tak włącza i wyłącza się dysk cały czas (ale tylko czasami jak komp pochodzi 2 dni głównie jak jestem w robocie. Wiecie osioł i te sprawy B) ale też czasami odrazu jak włącze kompa ) Jestem na 100 % pewny że to przez zasilacz. I tu mam pytanie. Polecacie mi sprzedać te dwa gooowna i kupić modecoma 350 ??? Z góry dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Jestem na 100 % pewny że to przez zasilacz. I tu mam pytanie. Polecacie mi sprzedać te dwa gooowna i kupić modecoma 350 ??? Z góry dzięki za info. 1423458[/snapback] Tak polecamy :wink: Heh żeby to tak każdy sam sobie na pytania odpowiadał... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...