_Vip_ Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 co myslicie o takich wynalazkach ? Czy maja one jakis wplyw na stabilnosc lub/i wydajnosc ?No jaki byscie polecili ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 moj softcooler pod amd - zapomnialem nazwy programiku - powodowal zanizanie znaczne punktow z testu hdd w sisoft sandrze wiec go wywalilem i wszytko pozniej bylo ok. generalnie to schladzaja proca i to bardzo ale jak masz wc to to olej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 aha to byl Vcool. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 znacznie obniza temperature poprzez wylaczanie blokow w cpu ale i obniza wydajnosc komputera... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Ale chyba maja takie cus ,ze kiedy proc jest w znacznym stopniu obciazony(np.przez gre) to sie wylanczaja.Mam racje czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 A no masz racje 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 3DMark2001SE (default) z Vcool'em : 3452 bez Vcool'a : 3445 Tak wiec chyba zostawie sobie ten programik.Fajnie zbija temperature,a spadkow wydajnosci nie musze komentowac bo ich praktycznie nie ma :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 soft coole dzialja tak, ze wylaczaja nie uzywana czesc proca, ale kiedy potrzeba wydajnosci, to wlaczaja ja spowrotem. wiec spadkoo wydajnosi nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 ja pierdziele... 8 stopni zyskalem :)) cool jest ten program Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 hehe w idle to mi nawet o 16 C schlodzil proca !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 eeeeeee tam... szkoda mi ramu zajmowac :) na tym titanie co ja mam komp chodzi 633@950 a temperaturka to odpowiednio (przy napieciu 2.1 vcore): stan spoczynku: 24C do 27C podczas pracy (fifa 2002wc, tony hawks 3, 3dmark 2001): 29C do 33C :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...