epicurus Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Mam zamiar kupić sobie w USA części do kompa i złożyć go w Polsce. Planowałem gf 6800gt, ale teraz mysle ze radeona x800xt bardziej oplaca sie kupic. Zauważyłem, że Radeon x800xt jest tańszy w wersji pci-e niż agp - przynajmniej na www.newegg.com . Chcę kupić tańszą, czyli pci-e ale zdaje się, że niewiele płyt głównych ma pci-e. Jaką radzicie płytę do tej karty? Dodam, że procek będzie athlon 64 3500 socket 939. Pozdrawiam, Epikur P.S. wszystkie części mam zamiar kupić na www.newegg.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epicurus Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 miałem na myśli X800XL, a nie X800XT, sorry :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 No to pewnie jakieś DFI mocne i po sprawie. Poczytaj temat raptora. Dodam tylko, ze newweg.com bodajże nie wysyła do Polski ... <_< Pytanie do "Co kupić?" imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 DFI LanParty nf4 Ultra-D bo skoro reszta kompa taka mocna to przeciez nie bedziesz oszczedzal na mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epicurus Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 No dzięki, a co myślicie o abit fatal1ty - zdaje sie ze ma pci-e? newegg nie wysyla do polski, ale ja będę w USA w te wakacje... ciekawe czy pozwolą mi przywieźć ten sprzęt do Polski bez żadnego cła itp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 DFI jest lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Yeap, bierz to DFI na nf4. To jedyna rozsądna mobo pod naprawdę mocne o/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Bierz DFI i nie zastanwiaj sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...