m0ses Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 mam podzielone chello za pomoca routera na 2 kompy. mam zamiar podlaczyc kolejny komp i chcialbym miec mozliwosc zarzadzania pasmem (data limit, up-/download). czy polaczenie kompy--router--serwer na linux da mi taka mozliwosc? jesli bylo przepraszam, ale nic nie moge znalezc, a interesuja mnie kompleksowe rozwiazania. szkoda mi wywalac router i kupowac dodatkowe karty sieciowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Tak, ale router użyjesz tylko ja zwykłego switcha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 dokladnie na serwerze 2 karty sieciowe do jednej chello a do drugiej router jako switch czy tam hub a do niego 3 kompy z sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...