Nakatomi Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=48927672 Pisze niby, że jakies super chłodzenia itp... wiecie coś może o tej karcie? Opłaca się ją kupić bardziej niż Gigabyta? Pozdrawiam, Nakatomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 A jest big topic o 9550 czy też nie ma ;] ? Nie ma sensu zakładać nowego, pytanie zadaj tam. A tak odemnie, to ja bym takiego czegos nie kupował <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Daj sobie spokój ztym badziewiem ta karta to lipa jakich mało.Poszukaj sobie coś lepszego , na allegro pełno tego jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzi Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 1423699[/snapback] Szkoda pieniędzy na tą karte, co to wogóle za firma ? A to chłodzenie tez nie jest żadną rewelacją, dużo lepiej zrobisz kupując karte Gigabyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 ta karta to lipa, jak chcesz to ci sprzedam mojego 9600pro Herculesa OC 500/720 i prawie 4500 w 3dmarku jedyne 300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 to jakas porazka juz byl o tym gdzies topic, rzuc okiem na wynik w 2003 po oc, dno i nic wiecej, na Asusie GE po oc mam 3700 punktów(430/600), oni wycisneli niecale 3k, żenada :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 miałem szanse widziec ta karte :) jeszcze nie testowałem ale kumpel mowił ze ładnie sie kreci. W muki.pl jest o wiele taniej ale musze powiedzec tylko tyle ze ona nie ma z tyłu radiatora na pamieciach tylko z przodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broth Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Tu masz recenzje tej karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...