Boss87 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Witam! Mam mały problem... ściągnąłem piosenke, która powinna być w formacie MP3 (piosenka jest legalna jakby co :P) a wygląda ona tak ... co zrobić żeby była w mp3? Dodam że w winampie odtwarza ją bez problemów... z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 po nazwie pliku zrob kropke i mp3. np. nazwaplikku.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 ......... przez tą wiosne w ogóle nie myślę :P dzięki za pomoc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 znam to i mam tego"songa" i jest zajeb**** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...