jbpro Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Po przegladnieciu testu na stronie producenta pasty wynika ze jest ona lepsza od past OCZ czy to prawda Jest ona dodawana z radiatorem Freezer 7 ??? Edytowane 3 Maja 2005 przez jbpro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 mx1 jest dodawana do wszystkich freezerów. a co do wydajności to AC "poleca" tą paste do freezerów, ale można sie domyślić, polecają to co dostajesz za free od nich (chociaz niekoniecznie :P ) Jakby dodawali silvera to pewnie silver byłby tą pastą polecaną, jakby dawali ceramike to pewnie by polecali ceramike :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszs Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 W sumie moglbym ta paste przetestowac, gdyby nie to ze... nie umiem jej nalozyc !! :D To sie zachowuje jak krucha plastelina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemik Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Nie wiem już o co chodzi Wam z tym nakładaniem MX-1. Ja nałożyłem na sam środek AMD64 tą pastę wielkości ziarnka gorczycy, bez problemu. Potem docisnełem freezerem i wsio, zajęło mi to aż pół minuty !! :D Najpierw spróbowałem taką samą grudę wywaliłem na kawałek metalu i docisnełem kłódką o twardej i płąskiej powierzchni. Na obu powierzchniach ładnie grudka się rozprowadziła. A potem to samo zrobiłem na procku... I po krzyku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Zła nie jest. Co do rozprowadzenia to problemów nie miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...