Mariuszek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) :-P Jak zrobić że jak kliknę na jeden Odsyłacz ( link ) to otworzą mi się dwie strony ? :D Edytowane 3 Maja 2005 przez Mariuszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 :huh: piszesz funkcję w js w której wrzucasz coś takiego: window.open('adres strony', 'nazwa okienka', 'dodatkowe parametry jak szer, wys, paski, scrollbary,etc'); potem w linku piszesz onclick="java script:nazwaFunkcji()"; i masz 2 strony otwarte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Hehe dokładnie to mam pływającą ramkę na stronie i chcę tak żeby w niej się otworzyło coś a drugi link byłby do przesunięcia strony do góry :) Link do przesunięcia strony w gorę mam Po kliknięciu na link wtedy by mi się otworzyło coś w pływającej ramce i strona główna by się przesunęła do góry. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...