MC_Dafior Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Witam wszystkich :D Jestem jeszcze zielony ,ale mam nadzieje ze juz niedlugo zmienie kolorek :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Witaj w gronie Overklockerów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Witam :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Witam i zycze ci abys pisal duzo ciekawych i madrych postow. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Życzę ci wielu gwiazdek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Życzę ci wielu gwiazdek :lol: Żeby tego nie wziął na serio :))))))))))))). A tak wogóle to cześć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Witam!!! Na jaki kolor chcesz się zmienić? :lol: :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Heja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Elo!! A droga do gwiazdek jest dluga i zmudna..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Witamy w naszych wcale nie skromnych progach ;] niech wydajnosc bedzie z toba ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 I obyś nie skończył tak jak flowerman( nie piszcie nic o tamtych czasach) I nie podskakuj do niektórych userów (nie piszę w tym momencie o mnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 I obyś nie skończył tak jak flowerman( nie piszcie nic o tamtych czasach) I nie podskakuj do niektórych userów (nie piszę w tym momencie o mnie) Myj codziennie ząbi i zmieniaj bieliznę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 I obyś nie skończył tak jak flowerman( nie piszcie nic o tamtych czasach) I nie podskakuj do niektórych userów (nie piszę w tym momencie o mnie) Myj codziennie ząbi i zmieniaj bieliznę ;) i nie zapomnij o nitce dentystycznej (fluoryzowanej) !!!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 I niech moc 120W Peltiera będzie z Tobą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 ano czesc 1. uzywaj opcji SZUKAJ 2. patrz punkt 1 niech MOCZ bedzie z TOBA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 hej ho, witam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Przygarnijmy kropka(czyli Dafiora) do grona wszystkich forumowiczów :)Cze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Czyli jedno słowo WELCOME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Powodzenia! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Cze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Witaj, regulamin przeczytaj :) Ale tak na serio to trzymaj sie kilku zasad a bedzie ok. Nie pisz o głupotach (chyba że tu ;) miej szacunek do wszystkich uczestników forum bez znaczenia czy mają po 2 czy 3000 postów na koncie. Staraj sie pisac rzeczowo i na tematy o których coś wiesz. Powiem tak, bardzo szybko tutaj nauczysz wielu ciekawych rzeczy, bo jest tu naprawdę masa ludzi z ogromną wiedzą i doświadczeniem i chętnie się nią z Tobą podzelą, bardzo dobrze trafiłeś... Czuj się tu jak u siebie w domu :) Jej to ja to napisałem ? Chyb cos mi się stało dziś.... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 witaj nie wazne jak sie bedziesz staral to i tak cie w koncu ktos zjebie:) nie ma lekko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Witay Join the tweakers army. Meet interesting people and ban them. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 a czemu mnie tak nie witano !? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 a czemu mnie tak nie witano !? :lol:A Ty przywitałeś się chociaż ? :D :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Niom witam :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 AVE !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 HOUK WODZU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...