leonardo Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Siema!Znacie jakieś programy do upodobnienia Windows 2000 do XP.Mam już dośc siedzenia na tym szarym [ciach!]ie ,ale nie mam wyboru bo mam 384 mb ramu a zeby XP nie wywalal niebieskich ekranow to musze miec 512.PLZ o odpowiedz. NARX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Window blinds może jakiegoś innego shella zainstalujesz zamiast IE ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 I tak używam Mozilli 1.8 beta to IE odpada.Zaraz spr. Blinds'y THX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) O IE pisałem nie jako przeglądarce ;) tylko winda kożysta z niej jako mengera graficznego . A są inne menadżery okien(szybsze mniej pamięci zajmują) na windę np aston..... pozdr Edytowane 3 Maja 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 :arrow: leonardo Co ma ilosc ramu do niebieskich ekranow? Xp nie musi miec 512MB ramu.Jakies bzdury piszesz i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 xp od 128mb ramu juz dzial spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 XP na 128 to sie muli strasznie, przy 256 chodzi juz ok, a na 512 rozwijja skrzydla. Przy 1024 mozna juz wylaczyc swap'a i jeszcze lekko przyspiesza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Aston - absolutnie fajny program, i stabilny bardzo, nie zabiera ramu, a nawet zwalnia :-P, a wygląd ma szokujący przy niektórych skórkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) Windows Blinds Chociaż nie uznaje takich progsów bo mulą system,winda długo się uruchamia itp... Edytowane 7 Maja 2005 przez NeoXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 bo mulą system,winda długo się uruchamiaRoznie to bywa, w duzej mierze to tylko stereotyp.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...