LPC Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 se robie i tu pytanko z czym to sie je ? no z czym żrecie ? sukier puder ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 se robie i tu pytanko z czym to sie je ? no z czym żrecie ? sukier puder ? 1424316[/snapback] jesli jeszcze nie zjadles - dobre sa np ze smietana. Jesli dopiero bedziesz jadl - smacznego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Ketchup, smietanka, cukier...... mi ze wszystkim smakuje :D :D Ale najlepszy jest placek ziemniaczany po węgiersku .....mniam mniam :twisted2: :twisted2: Edytowane 23 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 no zaraz bede żar smietana to ma byś taka slodka 18% tia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Śmietana może być ksem + cukier ;] jea ;] albo jakiś sos z mięchem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Najlepsze są z pieczarkami i serem żółtym (takim jak na pizzy) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 praktycznie jadelm na 80 % sposobow zaproponowanych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 ja jakos z cukrem nie trawie :/ chociaz przysłowiowe "kopytka zjem z cukrem" placki ziemniaczan na tluszczu + cukier = nie nie =] onli keczup lub inny sosik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 true.. keczup.. majonezik.. jakis inny sos.. nie lubie na slodko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Ja zawsze ze śmietaną odrobine posolone. Ew. skropic chilli . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Ja jem ze śmietaną, a na to zmieszane pomidorki i cebulkę + pieprz & sól. Są wtrombejeżyste! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Po węgiersku = sos z mięsem + śmiatana i ketchup na wierzch -> rewelacja. No ale ze śmietaną i z cukrem też w porządku. Zresztą, najważniejsze, żeby były gorące i dużo majeranku w plackach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Hah, a wlasnie myslalem co tu wtrynic...Placuszki ;] btw to na wakacjach nad morzem na promenadce sie takie wpiepszalo mmm [; Ja preferuje na sucho, znaczy sie Zuckera troszku moze być, nie mieszam z ketchupami etc. klasyk ;] A co do samej konsystencji, to jeszcze troszkę cebulki w te pyry dla posmaku ;> Mniam MniaM PozdrO nikomU nie daM ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 ja żrę z keczupem makdonalds zajebisty smak i ylko 223 kalorie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Po węgiersku gut ;] Ale najczęściej keczup :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 podsmażane pieczarki +sos z mięsem lub z wtartą cebulą solą i pieprzem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Można jeść z: keczupem, cukrem i cukrem pudrem (to jest mój przepis, oczywiście nie ze wszystkim na raz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 albo np z boczkiem sądobre często jem z keczupem albo ze śmietaną na śłodko ale fajne są z serem żółtym jak się rozpuści i z keczupem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 a ja będe oryginalny i powiem że jem same :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Mozna z... 1. z cukrem pudrem 2. ze smietana 3. ze smietana i cukrem (zwyklym) 4. z serem bialym 5. z serem bialym i cukrem (zwyklym) 6. z serem i maselkiem 7. z samym maselkiem Ja jem z 5, pozostale to pomysly mojej rodziny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 a ja będe oryginalny i powiem że jem same :D 1458727[/snapback] nie same bo smazysz je na tluszczu wiec z tluszczem :) a nikt nie napisal o dodaniu troszeczke cebuli (do tej 'masy' przed smazeniem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 no do tej masy mozna jeszcze dodac np jablka ale to juz niejest placur ziemnaczany tylko mieszaniec jakis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Do masy cebule dodaje zawsze... nie pisalem, bo myslalem ze to oczywiste :) Jesli chodzi o dodanie jablek, to lepiej pasuja do plackow, ktore sie robi z troche innej masy... Jak nie zapomne, to zapodam przepis w nowym topiku (po powrocie z pracy do domu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 ja kiedyśjadłem takie że do masy dodawało się podsmażone uprzednio pieczarki kiełbasę i paprykę czeroną - pychota - te są zdecydowanie najsmaczniejsze dla mnie, tylko żadko je jem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 ja kiedyśjadłem takie że do masy dodawało się podsmażone uprzednio pieczarki kiełbasę i paprykę czeroną - pychota - te są zdecydowanie najsmaczniejsze dla mnie, tylko żadko je jem 1459970[/snapback] no, ale to juz na 100000000000% nie som placki ziemniaczane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 no, ale to juz na 100000000000% nie som placki ziemniaczane 1460020[/snapback] Może i nie są//som//ssą, ale tez bym nie pogardził [; ehh apetycik rośnie, tymbardziej jak sie siedzi przed książkami od fizy ... pozdrawiam grubaskoof ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 a tak wogole to placki jak dodaje sie do masy cebule to placki, a jak co sie jeszcze dodaje to one pozostaja plackami, a nie ida do http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=15 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 no tak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Tylko 2 lata, jeden dzień, 5 godzin, 9 minut [; Dzisiaj zjadłem sobie placki ziemiaczane z solą [; Bardzo smaczne :) Edytowane 25 Maja 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Tylko 2 lata, jeden dzień, 5 godzin, 9 minutczymże to jest w porównaniu do wiecznosci ;] a tu jest mowa o takich placuszkach co je sie smazy co sa z takiej samej masy co baba, czy moze o takich co sie ugniata gotowane ziemniaczki i dodaj jajko i cos tam jeszcze? bo jesli chodzi o te drugie to uwielbiam z sosem pomidorowym wslasnej produkcji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...