Skocz do zawartości
hotkey

Radek 9k i stery

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Potrzebuję dobrych sterowników do Radka 9k Pro do win98 i xp. Głównie chodzi mi o to, żeby było jak najszybciej. Powninny wyświetlać mgłę w GTA3 i SoF2. Może to już było, ale już nie mam siły szukać. Po ściągnięciu kilku sterków(przez modem, ok. 1,5KB/s) odpadam. Najnowsze pod XP ze stronki producenta dają mi ok. 1000 3DMarków mniej niż na standardowych. Acha, mam jeszcze problem z odświeżaniem w grach. Zawsze jest 60Hz. Na 98 działa wszystko spox. Z góry BIG THX za odpowiedź. Prawie szczęśliwy posiadacz Radka 8) :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiec co do sterów to ci nie pomoge bo nie mam radka ale z odswiezaniem ci moge pomoc

poszukaj w necie programu reforce latwa obsluga i niezawodnosc, ustawiasz sobie odswiezanie i zawsze masz takie jakie chcesz

jak nie znajdziesz to napisz podrzuce ci na maila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tego odswiezania na XP to zawsze bedziesz mial 60 chyba ze zainstalujesz sobie AtiRefreshFix i odpowiednio poustawiasz odswiezanie dla danej rozdzielki !!!!! Aha uwazaj na usuwanie wpisow rejestru przez ten program jak chcesz zresetowac ustawienia bo mozessz niezle namieszac !!!!

Najlepsze stery sa build by ATI (uzywam Catalisty 02.1) a inne firmu to nie wiem !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi