hotkey Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Witam. Potrzebuję dobrych sterowników do Radka 9k Pro do win98 i xp. Głównie chodzi mi o to, żeby było jak najszybciej. Powninny wyświetlać mgłę w GTA3 i SoF2. Może to już było, ale już nie mam siły szukać. Po ściągnięciu kilku sterków(przez modem, ok. 1,5KB/s) odpadam. Najnowsze pod XP ze stronki producenta dają mi ok. 1000 3DMarków mniej niż na standardowych. Acha, mam jeszcze problem z odświeżaniem w grach. Zawsze jest 60Hz. Na 98 działa wszystko spox. Z góry BIG THX za odpowiedź. Prawie szczęśliwy posiadacz Radka 8) :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 no wiec co do sterów to ci nie pomoge bo nie mam radka ale z odswiezaniem ci moge pomoc poszukaj w necie programu reforce latwa obsluga i niezawodnosc, ustawiasz sobie odswiezanie i zawsze masz takie jakie chcesz jak nie znajdziesz to napisz podrzuce ci na maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 No to chyba najlepsze będą nowe Catalysty 7.76 dla Build by ATI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Mikaelus czy mógłbyś podać jakiegoś linka?? Nyny THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Czyżby www.ati.com :D Tam są dla wszystkich kart, ale nie dla wszytskich win'ów - dla 98 nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Co do tego odswiezania na XP to zawsze bedziesz mial 60 chyba ze zainstalujesz sobie AtiRefreshFix i odpowiednio poustawiasz odswiezanie dla danej rozdzielki !!!!! Aha uwazaj na usuwanie wpisow rejestru przez ten program jak chcesz zresetowac ustawienia bo mozessz niezle namieszac !!!! Najlepsze stery sa build by ATI (uzywam Catalisty 02.1) a inne firmu to nie wiem !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...