guru Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) mam problem z procesorem ale nie wiem za bardzo o co chodzi... po wlaczeniu menadzera zadan i zakladki procesy mam tam proces CoolSRV.exe ktory zuzywa mi 100% procesora co to za proces,wie ktos?czy jest do czegos po3ebny? i czy da sie go wylaczyc jezeli tak to jak? w nazwie uzytkownika jest napis SYSTEM wiec nie wiem czy to wazne czy nie ...wie ktos moze czy rzeczywiscei zzera mi 100 % procesora czy tylko to jakis blad czy cos.... Edytowane 3 Maja 2005 przez guru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 to jest wirus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Programowe chlodzene CPU? To jest normalne. Większośc programów do chłodzenia CPU powoduje nieprawidłowe wskazanie użycia CPU. -- Zmień tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 to jest wirus 1424569[/snapback] to co mam zrobic ? wyszukac plik ten i skasowac shift+delete ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) To nie jest wirus... masz wgranego CPUCooL, nie myle sie? Jezeli chcesz aby nie bylo 100% to wylacz CPUCooL :wink: Edytowane 3 Maja 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 lepiej jest zainstalowac program antywirusowy (czesto sa dodawane teraz do plyt glownych - albo sciagnac jakis freewarowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 tak to byl cpucool...dzieki za odpowiedz...temat mozna skasowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 a ja przepraszam za wprowadzenie w blad:( nie wiedzialem o tym a tez kiedys cos mo dawalo 100% na procku byl to chyba saser albo cos w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satorii Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Drobna podpowiedź... Ja wiedziałem o co chodzi w 10 sekund. Googla sie używa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 A te softcoolery coś dają wogóle??? Niechce mi sie zmieniać chłodzonka u mnie ale chyba bede musiał bo bez przerwy coś się kaszani (skacze od 2570-2590 a powinno być 2600) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...