epicurus Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 do tej pory chciałem geforca 6800GT, ale przeglądając testy i recenzje zacząłem zastanawiać się nad Radeonem X800XL. Jeśli macie jakąś wiedzę na temat tych kart i najlepiej doświadczenie z nimi, to polećcie mi coś :] Pozdrawiam, Epikur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epicurus Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Będę kupował części na www.newegg.com - będę w USA w te wakacje. Czy myślicie że do sierpnia te karty mogą przyzwoicie stanieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Fudo... mowi Ci to coś ;] ? Do sierpnia powinno juz wejsc w zycie (nie jestem na świeżo) ale radki na bank stanieją mocno. Do gf'ów to nie wiem, ale jakieś plany pewnie mają.. X800XL swietna grafa, na pci-e chyba ruluje nad gf6800gt ;> To zależy na jakiej podstawce robisz kompa, jeśli pci-e to x8xxxl jest swietną opcją. Z czekaniem to jak juz uwazasz, pozdro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...