Gość Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 jakie sa najlepsze stery do tej karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Ja pracowałem na 6.50 są szybkie i nie ma "zepsytych" tekstur w grach np. Midtown Madness 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 a lepsze sa referencyjne, czy od creativa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Jak miałem winde 98 najlepsze byly 12.90 , wgrywajac nowsze stery 2x.xx uzykuje się lepsze wyniki w 3 dmarku 2001. Ja obecnie na windzie 2000 mam 23.11 . Ja instaluje referencyjne stery, na innych czasami wystepuja problemy z obrazem na TV.. (np. nic nie widać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 ja mialem 23.11 i bylo OK 28.32 tez byly bdb. PS mam do sprzedania CLAPA z TVoutem i DVI za 150zl!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Brak tekstur z nowymi sterownikami w CLApie ustepuje bo zainstalowaniu jakiegos tam ostatniego patcha do Midtown Madness 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Pomaga też wyłączenie przechodniów (Pedestrians) serio !! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 z całą pewnością najlepsze są FastTraxy Creativa oparte są na detkach z serjii 6.xx testowałem wszystkie i te są najszybsze na pc.com.pl albo na twoje pc były Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_TP Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 z całą pewnością najlepsze są FastTraxy Creativa oparte są na detkach z serjii 6.xx testowałem wszystkie i te są najszybsze na pc.com.pl albo na twoje pc były Niom.. Fastrax 6.34a te chyba byly najnowsze, bardzo swietne stery, teraz sobie zmienilem na sterki Creativa 21.85.. ale sam nie wiem, chyba wroce do Fast Traxow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 do Martin_TP zrobiłbyśsobie te Baracudy w Raida ale by hulało :lol: tylko kontrolera to się nie opłaca kupywać już lepiej płytę zmienić :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_TP Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 do Martin_TP zrobiłbyśsobie te Baracudy w Raida ale by hulało :lol: tylko kontrolera to się nie opłaca kupywać już lepiej płytę zmienić :wink: Bede teraz kupowal jakiego PIV 1,6 -> 2 GHz... jakis mainboard pewnie MSI, oraz 512 MB DDR, ale RAID to chyba kupie jakias karte na PCI, bo BIV z tymi wbudowanymi (Promise i HPT) w MBoardy jakos zle dzialaja w raidzie :/ Zreszta nie wiem czy sie wogole w RAID bede ladowal.., na obecnej p.glownej mam 4xUDMA33 + wbudowany kontroler 4xUDMA/66.. BIV juz kopa dostanie przy przejsciu na DMA/100. :) No nic sie zobaczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...