oloweq Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Witam wszystkich.. Wczoraj stalem sie szczesliwym posiadaczem tego cudenka.. Wszystko bylo ladnie i pieknie az do czasu kiedy chcialem posluchac plikow *wma mojego ulubionego wykonawcy (skopiowane z oryginalnej plyty!). Kolo nazwy utworu wyswietlony jest czarny kwadracik (stop?!) i nic sie nie dzieje.. i tak jest z cala plyta.. :( Jezeli masz podobny lub taki sam odtwarzacz i wiesz o co chodzi, prosze o pomoc.. :) PS. Nawet usuwanie i ponowne kopiowanie na odwarzacz nie pomaga, a ja podejrzewam ze cos namieszalem w pierwszych 15min. obslugiwania MuVo : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_sowa Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) moze zaladuj nowy firmware z www.creative.com ja jeszcze nie sprawdzalem wma, ale raczej powinno normalnie chodzic a czym zrippowales? Edytowane 4 Maja 2005 przez qba_sowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloweq Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 hmm..... Windows Media Playerem ;P (to moze napisz czym bedzie lepiej...) ma ktos jeszcze jakis pomysl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 podczepie sie, bo nie chce tworzyc nowego tematu. Mam Samunga YP-55H tez obsluguje *wma ale jeszcze nie wgrywalem, musze sprawdzic. Czy do mojego playerka jest jakis nowszy firmware??ten co mam grany to 1.51, i co daje wgranie nowego firmwara?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 wma mają coś w stylu zabezpieczenia.. o ile dobrze wyczytałem z instrukcji creativa... musisz uzyc w tym celu programó dołączonych na cd.. i POCZYTAĆ INSTRUKCJE OSTATNIEJ POSŁUGI... do playerka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam. Mam problem, posiadam odtwarzacz mp3 Creative MuVo 512 TX z radiem i nie wiem jak zrobić upgrade firmware, cały czas wyskakuje jakiśbłąd ;/ Może wie ktośjak to zrobić a jeszcze lepiej jak ktoś już to robił i mi podpowie co robie źle . Z góry dzięki. P.S Wiem ze jest instrukcja na stronie producenta ale nie za dobrze u mnie z angielskim ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...