FlipekPL Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Zakupilem sobie plyte DFI LAN PARTY SLI DR i aby poprawic wydajnosc plytki zaktualizowalem biosik na wersje: N4D310p.BIN . Chcialem zapytac czy to jest dobry bios do tej plyty , bo wyszlo okolo ich 10 i wybralem ten??? Chcialem jeszcze zapytac jakie podstawowe ustawienia powinienem w nim zastosowac, czy zostawic defaultowe aby wszystko dzialalo. mam karte sapphire radeon x800xl na PCI-Express, czy musze w biosie przestawic z AGP na PCI czy samo sie to zrobi :) bo nie wiem gdzie sie to ustawia. Karte mam wlozona w gornym slocie PCI czy tak powinno byc??? Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Wszystko masz w topicu o tej płycie. Szukaj z łaski swojej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlipekPL Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Wszystko masz w topicu o tej płycie. Szukaj z łaski swojej. 1424748[/snapback] Tak szukalem czy jest tam napisane ktory bios jest najlepszy i jak go skonfigurowac raczej nie.Opisane sa opcje w jezyku polskim, bo angielskiego nie czaje na tyle dobrze aledokladnie zrozumiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 zawsze najlepiej brac najnowszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlipekPL Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 zawsze najlepiej brac najnowszy :P 1424864[/snapback] Tylko jak tego wybieralem to jeden koles mi go poradzil bo jest niby od producentow firmowy a nie jakis tam beta czy zrobiony przez niepewnych ludzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekara Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Poprostu wybierz najnowszy oficjalny, ze strony producenta. Tak jest najbezpieczniej, poza tym zawsze warto zmienić na nowszy. Oto link, wybierz swoją płytkę i sciągaj najnowszy: DFI BIOS Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...