kszonek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Szukam forum z duza iloscia uzytkownikow o naprawie samochodów. Cos dla warszttów ;) Jestem mechanikiem, a to co znalazłem to jest tragiczne. Łacznie kilkunastu userów i z tego nic nie bedzie. Bardzo prosze o jakies adresy lub propozycje jak szukac. Bo nie wiem w zasadzie co wpisac w google czy moze jeszcze gdzies :/ pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Jest tego sporo!!!! Poszukaj na forach konkretnych marek tam sa kolesie ktorzy sie na autach naprawde znaja. Jest tego sporo w sumie prawie kazda marka ma swoje forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 autokacik.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 http://www.fiestaklubpolska.pl/portal/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Ja polecam www streetracing.pl/forum i tam fora sponsorowane.... zwłaszcza VTG i PromotoR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...