Pawelek69 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Witam Mam ustawione w BIOSie 1,5 V na porcie AGP. A w programiku USDM, monitorującym napięcia i wiatraczki pokazuje mi 1,52 V. Czy to niegroźna i normalna odchyłka??? Mam zasilacz Rubikon 300W chcę go na coś wymienić. Czy opłaca się go wymienić na Colorsit 350??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 jeeezu facet jakim cudem tys sie tu uchowal od maja zeszlego roku? czytales jakikolwiek topic z dzisiejszego dnia? bo pewnie bys poznal odpwiedz. ze odczyty plyty o kant [gluteus maximus] rozbic. a rubikon to syf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keller107 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Odp1: nie nie jest to odchylenie nieprawidłowe w zwiaku z bledami pomiarowymi na plycie. Odp2: mam colorsit'a nie narzekam ale jak juz zmieniac zasilke to napewno nie na ten,poczytaj wielu uzytkownikow poleca modecom :) Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Chyba kupię Modecom ATX-350GTF (PFC) za 99 zeta w komptroniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 poszukaj u siebie na miescie, popularna zasilka a komputronik raz ze ma drogo, to doplacasz za wysylke i narazasz sie sie na problemy z gwara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...