Pafcio01 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Niedawno przeniosłem się z Radeona na GeForce'a. Oczywiscie wykonałem format, od nowa ustawiłem system. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że obraz mimo rozciągnięcia szerokości w ustawieniach monitora w 100%, nie do końca wypełnia cały ekran. Po bokach są czarne niewypełnione pola szerokości ok. 2mm. Mam monitor NEC FE991 SB 19" i pracuję w rozdzielczości 1024x768 przy odświeżaniu 100MHz. W Radeonie miałem opcję, która pozwalała na powiększenie obrazu tak że bez problemu wypełniał on całą powierzchnię ekranu monitora. Miał ktoś podobny problem i czy wie jak sobie z tym poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Zainstaluj NaViSeta z płytki od monitora i pobaw sie nim trochę... NaViSet to program, którym regulujesz parametry obrazu z poziomu klawiatury i myszki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...