Skocz do zawartości
flasht

9550 Extreme Czy 9700 Pro ?

Rekomendowane odpowiedzi

facet daje 3 miechy na rozruch, moim zdaniem doby interes, sam wziołem jednego :D

co prawda wentylator ma tragiczny, jak dla mnie, ale zaloży sie silencerka i bedzie cicho tanio i wydajnie :wink:

Edytowane przez leonheart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez zastanawiam sie nad kupnem tej karty na allegro. Mam teraz pixelview 5700LE 256/128. Jak sadzicie bedzie duza roznica w wydajnosci?

Bedzie DUZA roznica :) ten radek zjada tego 5700LE na sniadanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do poprawnej pracy karta potrzebuje markowego zasilacza (nie Codegen, Tracer itp. tanie zasilacze). Karta jest wyposażona w dodatkowe gniazdo zasilania, ale nie jest ono wymagane przy nowych płytach głównych (karta chodzi zasilana tylko z AGP).

A na tej aukcji pisze cos takiego?

czy to znaczy ze jak mam zasilacz megabajt 350V to karta nie bedzie chodzic?

http://allegro.pl/show_item.php?item=51010626

link do obecnej aukcji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka ludzie także sie waham nad kupnem tej karty ale kazdy mnie zniechęca mówiac że to shit :?.Ponoć często sie pali to czeste opinie o tej karcie :? Jednym słowem mam mentlik ale 400 zł to naprade grosze w stosunku do jej wydajnosci mam mentlik i tyle.A co do zasiłka to nie wiem czy nie fajniejszy byłby chieftec :unsure: ale do modecomów nic nie mam w gruncie żeczy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Dobra cena? i powinien wystarczyc ?

1439185[/snapback]

w tej chwili nówka w komputroniku kosztuje 99 zł. a komputronik jest drogi.

jak widac po opisie mam r9800pro, i wszystko działa ladnie

jako ze poczytalem trochę o naszej płycie to nic nie kręcę

a r9800 na standardowym chłodzienu udało mi się wykręcić o 10 Mhz na rdzeniu :mur:

więc olałem i chodze na stock ze wszystkim

najśmieszniejsze że ten modecom lepiej trzyma napięcie pod obciążeniem - przynajmniej mój

@Rob187

jakiej karty - trochę się tu przewinęło

i nie karta shit tylko zasilacz

o medionach r9800pro (jeśli o nich mówisz) możesz poczytać w przylepionym o r9800pro

ludzie fajnie je kręcą - idzie lepiej niż mój szafir :|

co do zasiłki tez chciałem szefa - ale 1. nie było jak kupowałem a potrzebowałem "na wczoraj"

2. czytałem duzo pozytywnych opinii o tym zasilaczu modecoma

w gruncie rzeczy jestem z niego zadowolony

EDIT

nie spodziewajcie się ciszy po tej zasiłce

nie wiem kto to wymyślił że cicho chodzi,

chociaż wiatraczek od r9800pro jest głośnieszy

Edytowane przez Ouara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli weszliscie na temat zasilaczy to mam pytanie. W zwiazku z tym ze przesiadlem sie niedawno na R9700PRO moj codegen zaczol niewyrabiac przy podkreconym procu i tej grafie ;) i mam okazje kupic ENERMAXA EG365P-VE za 100zl brac ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli weszliscie na temat zasilaczy to mam pytanie. W zwiazku z tym ze przesiadlem sie niedawno na R9700PRO moj codegen zaczol niewyrabiac przy podkreconym procu i tej grafie ;) i mam okazje kupic ENERMAXA EG365P-VE za 100zl brac ?

1440073[/snapback]

Bierz, spokojnie pociągnie ten sprzęt :wink: Dobra cena.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi