flasht Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Wydaje mi sie, ze wybor jest oczywisty, ale spytam mimo wszystko... Co lepiej wybrac? TO czy TO ? Czy 9700 PRO obsluguje (supportuje) DX9 ? Edytowane 3 Maja 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Owszem wybór jest oczywisty, tyle że ta 9700, którą podałeś ma 128bib pamięci. Szukaj 9700 256bit, są po tyle samo na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 A moze to http://allegro.pl/show_item.php?item=49782062 :) karta gniecie obie podane przez ciebie karty i cena tez bardzo przyzwoita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Bierz tego 9800pro Mediona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Medion bez dwoch zdan ! Mam i sobie chwale ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Ten 9800 Pro za tą cenę jest boski, nic tylko brać... Ehhh szkoda, że nie mam $ :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) facet daje 3 miechy na rozruch, moim zdaniem doby interes, sam wziołem jednego :D co prawda wentylator ma tragiczny, jak dla mnie, ale zaloży sie silencerka i bedzie cicho tanio i wydajnie :wink: Edytowane 4 Maja 2005 przez leonheart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Tez zastanawiam sie nad kupnem tej karty na allegro. Mam teraz pixelview 5700LE 256/128. Jak sadzicie bedzie duza roznica w wydajnosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Tez zastanawiam sie nad kupnem tej karty na allegro. Mam teraz pixelview 5700LE 256/128. Jak sadzicie bedzie duza roznica w wydajnosci? Bedzie DUZA roznica :) ten radek zjada tego 5700LE na sniadanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Bedzie DUZA roznica :) ten radek zjada tego 5700LE na sniadanie 1434082[/snapback] i na kolacje też :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 wypasik rarytasik... kto chce kupić Gecube 9550 XT (ta co w podpisie) za jakieś 330 zeta? poprosze na priva... chyba sie przesiąde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Do poprawnej pracy karta potrzebuje markowego zasilacza (nie Codegen, Tracer itp. tanie zasilacze). Karta jest wyposażona w dodatkowe gniazdo zasilania, ale nie jest ono wymagane przy nowych płytach głównych (karta chodzi zasilana tylko z AGP). A na tej aukcji pisze cos takiego? czy to znaczy ze jak mam zasilacz megabajt 350V to karta nie bedzie chodzic? http://allegro.pl/show_item.php?item=51010626 link do obecnej aukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 będzie ale megabajt to shit ja bym nie ryzykował ale jak w aukcji - karta dla odważnych, zasilacz dla odważniejszych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 A ile taki zasilacz w miare ? i jaki polecasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 szef 360, lub taki jak mój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50999019 Dobra cena? i powinien wystarczyc ? Mam nawet taka sama plyte i procka jak Ty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Siemka ludzie także sie waham nad kupnem tej karty ale kazdy mnie zniechęca mówiac że to shit :?.Ponoć często sie pali to czeste opinie o tej karcie :? Jednym słowem mam mentlik ale 400 zł to naprade grosze w stosunku do jej wydajnosci mam mentlik i tyle.A co do zasiłka to nie wiem czy nie fajniejszy byłby chieftec :unsure: ale do modecomów nic nie mam w gruncie żeczy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Tak jakby co, w odpowiedzi na to, ze Mediony sie pala, to ja mam Mediona 9600 TX od 1.5 roku i jest super :-) No coz... ja was moglem pytac... a kuzyn i tak sam sobie wybral ;-) Ale moze komus pomogl ten watek :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) (...) Dobra cena? i powinien wystarczyc ? 1439185[/snapback] w tej chwili nówka w komputroniku kosztuje 99 zł. a komputronik jest drogi. jak widac po opisie mam r9800pro, i wszystko działa ladnie jako ze poczytalem trochę o naszej płycie to nic nie kręcę a r9800 na standardowym chłodzienu udało mi się wykręcić o 10 Mhz na rdzeniu :mur: więc olałem i chodze na stock ze wszystkim najśmieszniejsze że ten modecom lepiej trzyma napięcie pod obciążeniem - przynajmniej mój @Rob187 jakiej karty - trochę się tu przewinęło i nie karta shit tylko zasilacz o medionach r9800pro (jeśli o nich mówisz) możesz poczytać w przylepionym o r9800pro ludzie fajnie je kręcą - idzie lepiej niż mój szafir :| co do zasiłki tez chciałem szefa - ale 1. nie było jak kupowałem a potrzebowałem "na wczoraj" 2. czytałem duzo pozytywnych opinii o tym zasilaczu modecoma w gruncie rzeczy jestem z niego zadowolony EDIT nie spodziewajcie się ciszy po tej zasiłce nie wiem kto to wymyślił że cicho chodzi, chociaż wiatraczek od r9800pro jest głośnieszy Edytowane 11 Maja 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Tylko wiecie mozna miec 9550xt za 260zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Tylko wiecie mozna miec 9550xt za 260zł 1439637[/snapback] link poprosze ;) ceny spadają w stycxzniu kupowałem za 430 na szczęscie padła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 chodzi mi o mediona 9800pro :-P wystarczy do niej ten modecom 350W?? o którym była mowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 myślałem że mit o shitowatych medionach został juz obalony :| modecom styka w zupełności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Jesli weszliscie na temat zasilaczy to mam pytanie. W zwiazku z tym ze przesiadlem sie niedawno na R9700PRO moj codegen zaczol niewyrabiac przy podkreconym procu i tej grafie ;) i mam okazje kupic ENERMAXA EG365P-VE za 100zl brac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Jesli weszliscie na temat zasilaczy to mam pytanie. W zwiazku z tym ze przesiadlem sie niedawno na R9700PRO moj codegen zaczol niewyrabiac przy podkreconym procu i tej grafie ;) i mam okazje kupic ENERMAXA EG365P-VE za 100zl brac ? 1440073[/snapback] Bierz, spokojnie pociągnie ten sprzęt :wink: Dobra cena.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 brać, będzie lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Skoro mit o medionach jest obalony i modecom wystarcza zostaje mi sie tylko cieszyć i brac obie cześci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...