thoms Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 napiszcie na czym najlepiej kręcić... :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 ja bym brał MSI KT3 Ultra 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 albo Epoxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Bylo o tym ostatnio :) . Wybierz cos z Asusa , Abita ,Epoxa , Gigabyte MSI i napewno bedzie Happy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Bylo o tym ostatnio :) . Wybierz cos z Asusa , Abita ,Epoxa , Gigabyte MSI i napewno bedzie Happy .dokładnie to co pisze xan jedna z tych i jestes zadowolony a poza tym było tego juz pewnie z 1567topiców Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 oooooo napewno nie Abita!! Ja się pozbywam AT72 i przesiadam się najprawdopodobniej na Gigabyte Ga7VAXP lub Chaintecha Apogee z Raidem może Epox na kt400.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 oooooo napewno nie Abita!! Ja się pozbywam AT72 i przesiadam się najprawdopodobniej na Gigabyte Ga7VAXP lub Chaintecha Apogee z Raidem może Epox na kt400.......... Hmmm z tym Abitem to chyba przesadzasz!!! . Lancer , twierdzi ze to jedna z lepszych plyt na kt333 . Mowisz tez ze zmieniasz mobo , ciekaw jestem co nie tak z tym Abitem i czy swoja opinie budujesz tylko na tym jednym konkretnym egzemplarzu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodrzu Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Ja tam bym szukal nowego iwilla na kt400 model dokladnie iwill KK400 tylko gdzie w Polsce takie cos moze ktos wie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Polecam MSI KT3 ULTRA2 (genialny sprzęt), ewentualnie MSI KT4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Polecam ASUS A7V333. Jeśli nie trafisz na wadliwą serię (ponoć już jej nie ma w sprzedaży) to będziesz bardzo zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 MSI KT3 ULTRA2 bardzo mocno :D polecam plyta jest po prostu extra. Sam bym taka kopil gdybym mial kase :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...