rotux Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Próbował ktoś już? W wielkiej księdze takowego nie znalazłem, w przepastnych zasobach internetu też się nie natknąłem. Przyjrzałem się układom na płycie /zwlaszcza w okolicach pamięci/, ale typowej specjalizowanej przetwornicy dc/dc nie znalazłem, asus chyba wykombinował to jakoś prościej /chyba na bazie Lm324/. Ide na latwizne i pytam na forum dlatego że w akademiku nie ma warunków do szczegółowych "badań" płyty, no i też nie ma sensu wyważać ew. otwartych drzwi :>. Moim ramkom przydałoby się więcej voltów niż fabryczne 2.85 bo mam twinmosy pc333 na winbondach ch5... a te spokojnie mogłyby pójść sporo więcej niż aktualne 215MHz. A jak nie VDim mod to może z innej strony, obczaił ktoś jak działa ddrbooster? Tzn przydatna byłaby np informacja o rozkładzie pinów w gniezdzie na ddr. Nie bijcie jeśli to już było, szukajka nie pogryzła ale też nie pomogła. Będe dźwięczny za jakieś konstruktywne wskazówki /aha - lutować umiem B) / pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...