Pietrucha18 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) :mur: niewim kturo wybrać i(gdzie kupić w lubline DFI LanParty UT nF3-250GB) nigrzie go nie ma? Edytowane 6 Maja 2005 przez Pietrucha18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacjano Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 DFI I TYLKO DFI!!!!!!! B) asus gorszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudzio Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ale to DFI to chyba PCIE nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 to jest 754 Nforce 3 250 gb oczywiście ze nie ma pci-e ma Agp , a co bardzo gorsze ? a nawet jeżeli tak, to jak sie ma dobra karte na AGP to po kiego zmieniać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 :mur: nie wiem którą wybrać i gdzie kupić w lubline DFI LanParty UT nF3-250GB nigdzie jej nie ma? 1425573[/snapback] Do o/c brać DFi i tylko tą , asus odpada są z nim problemy. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudzio Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 w nowej rewizji nie ma zadnych problemów :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 jak chcesz to mogę ci sprzedać zestaw (płyta z prockiem) za 780zł. wszystko na gwarancji pisemnej używane jakieś 4 miechy, oczywiście to co w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 jak chcesz to mogę ci sprzedać zestaw (płyta z prockiem) za 780zł. wszystko na gwarancji pisemnej używane jakieś 4 miechy, oczywiście to co w podpisie 1646649[/snapback] Myślisz, że on jeszcze nie kupił od 4 maja?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 hihihi, ale jajca, nie patrzyłem na date jego postu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrucha18 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 już kupiłem w sierpniu ale czekałem namobile(miał być w nowym roku) a teraz mam seprona 2800+ (2600 1,6v) w fazie testów 3 tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...