niczy Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 mam bonus od jakiegos czasu jestem szczesliwym posiadaczem ABIT AN7 z plyta jest all ok ale jakis czas temu postanowilem rozstac sie z moja ukochana unitra i zdezelowanymi glosnikami... wiec czym predzej polecialem do szefa ze zdaniem na ustach "jacku... dasz w kreche:D" i wrocilem do domu z creative inspire T5900 Ach siekne se jakis film no gitttesss w ogule szyszunia ok teraz troche muzy... winamp... 2 KANALY?!? :mur: O_o :mur: ok spoko to na pewno tylko jakis plugin strona wnampa okazala sie bogatym zrudlem... shietu... to co z tamtad zassalem owszem pozwolilo mi wykozystywac 6 ch ale gozej z obrazem w teledyskach... wiec obraz na poczatq szalenczo przyspiesza dzwiek leci normalnie w efekcie czego przez reszte kawalka obraz jest 5 sec wolniej wzgledem muzy... nie wiem moze ktos sie z tym spotkal... mysle ze to kwestia sterow bede dzwieczny za kazda pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Po 1 jaki system ?? Po 2 zagladales do opcji Winampa ?? Nie sadze. Podpowiem zakladka Output i zaznacz Allow hardware acceleration o ile pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niczy Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Po 1 jaki system ?? Po 2 zagladales do opcji Winampa ?? Nie sadze. Podpowiem zakladka Output i zaznacz Allow hardware acceleration o ile pamietam 1430439[/snapback] 1 winshiet xp pro sp2 2 tak zagladalem 3 Allow hardware acceleration jest w direct sound a na tych pluginach mam tylko 4 kanaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 5 kanal odpala sie nastepujaco (bylo 89741874 razy blac!): wchodzisz do rejestru, szukasz createcenter, zmieniasz wartosc z 0 na 1 i uruchamiasz ponownie kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niczy Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 TAK chula zadzi sieka i wymiata :D :razz: B) :rolleyes: RULEZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiepas Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 5 kanal odpala sie nastepujaco (bylo 89741874 razy blac!): wchodzisz do rejestru, szukasz createcenter, zmieniasz wartosc z 0 na 1 i uruchamiasz ponownie kompa... 1444011[/snapback] możecie podać ścieżke to tego wpisu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Sprobuj po prostu wyszukac w rejestrze "createcenter" i zobacz ile wyskoczy wynikow - mysle, ze niewiele i napewno znajdziesz ten wlasciwy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiepas Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 niestety w rejestrze nie znajduje mi nic co sie tak nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Becel Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ja niestesty tez nie a przydalo by sie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 w rejestrze HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E96C-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0020\Settings\APU\GlobalVolume i klucz CreateCenter zmienic na "1" wzaleznosci od numerka sterów moga wystapić niewielkie róznice, w 4.62 jest zamiast 0020 - 0018 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...