komaros Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 mam barracude 20 w kieszeni wlozylem dysk z kieszenia do kompa i chodzil ale pojawil sie w windowsie komunikat ze niby dysk zostal odlaczony podczas pracy !!!!!!!!!!!!!!!!!!(poluzowala sie chyba tasma laczaca dyska z kieszenia - przynajmniej tak mysle) i dysku juz nie widac u mnie nie dziala bios go nie widzi na innym kompie bios go widzi ale z wykrzyknikami ale pod windowsem i tak nie dziala czy to znaczy ze mam po dysku???:( help!!!!!! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 zobacz czy ci sie piny we wtyczce nie powylamywaly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 popieram ... mam juz za soba 3 takie przypadki, sprawdz czy sie jakis pin nie 'wbil' do wew. gniazda. Jesli tak to polecam rozkrecenie 'mobo' dysku i dopasowanie tej igielki do swojego miejsca (mocno sie trzyma nawet jaksie tylko wlozy) i przeciagniecie lutu pomiedzy tym pinem a jego miejscem na plytce od dysku (mocno przygrzana cyna sie swietnie ciagnie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...