crashu Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam, Mam pewien problem z moją grafika, lub softem. Otóż od włożenia nowej karty grafiki (Asus GeForce FX 5200) i zainstalowaniu nowych sterów (ForceWare 71.89 [system Windows XP Pro SP2]) podczas ogladądania filmów czy programów TV przez TV Out co jakiś czas dolna część obrazu zaczyna migotać i lekko "skakać". Wszystko ustaje gdy np. zrobie pauze i znowu włącze odtwarzanie. Czym może to być spowodowane? Wcześniej już miałem taka samą grafikę na troche starszych sterach i nie spotkałem się z czymś takim... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 a sterowniki masz podpisane cyfrowo??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashu Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 No normalne aktualne WHQL... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...