C!@zzz Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Mam toche dziwne zacinki kompa a mianowicie np. gadam se na gg i pyk dopiero po 2-3 sekundach pojawia sie to co pisałem. podobnie w grach w css też są takie 2-3 sekudnowe zacinki. Przeskabnowałem panda system tylko jakiegoś jednego wira spyware znalazł. co to może być?? win xp sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 CTRL+ALT+DEL i sprawdz, czy jakis proces co jakis czas sie nie uaktywnia i nie zajmuje zasobow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekara Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Dokładnie w menadżerze zadań, zakładka procesy i tam sprawdź co ci zużywa tak dużo procesora i wywal jakby co. Jak to nic nie pomoże to ja widze reinstalke systemu. Poza tym Panda też potrafi troche zamulać system. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 reinstalka raczej odpadahttp://img242.echo.cx/img242/227/menadzer3rs.jpg Maksymalny rozmiar obrazka to 650x480 by mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekara Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Widać że wszystko ok. Zrób skanowanie pamieci MemTestem i skanowanie dysku twardego. Może wyskoczą jakieś błędy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 jaki programik do skanowania dysku twardego aha i to coś pojawilo się nie dawno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekara Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Możesz zeskanować dysk Windowsoskim skanerem albo Nortonem lub Partition Magic. Możesz też sciągnąć program AdAware który zrobi skanowanie rejestru i dysków w poszukiwaniu dialerów i innych robaków których antyvirus nie potrafi wyłapać - to niezły programik i polecam go używać jeżeli korzystasz z internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...