dzidek2000 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam mam problem z pendrivem nic na nim nie moge zapisac ani odczytac. Mam wgrane sterowniki itd..Problem wystepuje na wszystkich komputerach nie zaleznie od systemu operacyjnego mam dziwne wrazenie ze moze cos sie uszkodziło ale to tez nie bardzo bo systemy go wykrywaja poprawnie tylko zgałaszaja ze sprzetu nie ma w stacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Jest uszkodzony, to się zdarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_PL Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Witam mam problem z pendrivem nic na nim nie moge zapisac ani odczytac. Mam wgrane sterowniki itd..Problem wystepuje na wszystkich komputerach nie zaleznie od systemu operacyjnego mam dziwne wrazenie ze moze cos sie uszkodziło ale to tez nie bardzo bo systemy go wykrywaja poprawnie tylko zgałaszaja ze sprzetu nie ma w stacji 1425688[/snapback] Odpowiedz znajduje sie na stronie www.dawster.a77.pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mioda2003 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Odpowiedz znajduje sie na stronie www.dawster.a77.pl Pozdrawiam --- Mam identyczny problem z PenDrive`m. Dioda swieci, windows widzi... ale "dysku" nie ma:( Co takiego jest na stronie: www.dawster.a77.pl??? Nie moge tej strony otworzyc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Co takiego jest na stronie: www.dawster.a77.pl??? Nie moge tej strony otworzyc O ile mnie pamiec nie myli to ta strona powstala wraz z szerzaca sie fala oszust na allegro polegajaca na sprzedarzy pendrive'ow o zawyzonych pojemnosciach, ktore albo dzialaly w czesci albo wcale. Mozna sie tam bylo wyzalic i nic wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...