rayven Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam mam nastepujacy problem. Kiedy sprawdzam wolna ilosc miejsca na dysku C: wyskakuje mi ze mam 2 mega wolnego. Kiedy wejde na dysk i zaznacze w nim wszystkie elementy wyskakuje mi ze wolnego powinno byc 6 gb. Pozostałe partycje działaja bez zazutu. a na dysku C: zgubiłem gdzies 6 gb jak to odzyskac, jak sprawdzic co tyle zajmuje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam mam nastepujacy problem. Kiedy sprawdzam wolna ilosc miejsca na dysku C: wyskakuje mi ze mam 2 mega wolnego. Kiedy wejde na dysk i zaznacze w nim wszystkie elementy wyskakuje mi ze wolnego powinno byc 6 gb. Pozostałe partycje działaja bez zazutu. a na dysku C: zgubiłem gdzies 6 gb jak to odzyskac, jak sprawdzic co tyle zajmuje??? 1425761[/snapback] Pewnie masz włączone odzyskiwanie systemu lub jakąś hibernację itp. Narzędzia>Opcje folderów>Widok>Pokaż ukryte pliki + (odznacz) Ukryj chronione pliki systemu. Zobacz co tam jeszcze siedzi na tej partycji C: i jak co "niepotrzebne" to usuń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rayven Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 odzyskanie systemu mam wyłaczone, a kiedy w narzedziach zaznacze pokaz pliki ukryte, to nadal pokazuje ze jest 6 giga wolnego gdy wejde na dysk i zaznacze wszystkie elementy. A wklikajac prawym na dysku C pokazuje zenie ma nic wolnego :( porazka. Pewnie format by pomógł ale nie dawno go robiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...