Skocz do zawartości
rayven

Dziwny Problem Z Miejscem Na Dysku :(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam nastepujacy problem. Kiedy sprawdzam wolna ilosc miejsca na dysku C: wyskakuje mi ze mam 2 mega wolnego. Kiedy wejde na dysk i zaznacze w nim wszystkie elementy wyskakuje mi ze wolnego powinno byc 6 gb. Pozostałe partycje działaja bez zazutu. a na dysku C: zgubiłem gdzies 6 gb jak to odzyskac, jak sprawdzic co tyle zajmuje???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam nastepujacy problem. Kiedy sprawdzam wolna ilosc miejsca na dysku C: wyskakuje mi ze mam 2 mega wolnego. Kiedy wejde na dysk i zaznacze w nim wszystkie elementy wyskakuje mi ze wolnego powinno byc 6 gb. Pozostałe partycje działaja bez zazutu. a na dysku C: zgubiłem gdzies 6 gb jak to odzyskac, jak sprawdzic co tyle zajmuje???

1425761[/snapback]

Pewnie masz włączone odzyskiwanie systemu lub jakąś hibernację itp.

Narzędzia>Opcje folderów>Widok>Pokaż ukryte pliki + (odznacz) Ukryj chronione pliki systemu. Zobacz co tam jeszcze siedzi na tej partycji C: i jak co "niepotrzebne" to usuń

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odzyskanie systemu mam wyłaczone, a kiedy w narzedziach zaznacze pokaz pliki ukryte, to nadal pokazuje ze jest 6 giga wolnego gdy wejde na dysk i zaznacze wszystkie elementy. A wklikajac prawym na dysku C pokazuje zenie ma nic wolnego :( porazka. Pewnie format by pomógł ale nie dawno go robiłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi