Skocz do zawartości
oldskul

Fx 5600 Ultra A 3d Mark 01se

Rekomendowane odpowiedzi

No karta raczej słaba jest :( ale wynik faktycznie mały bo chyba jak pisał grobel powinien być większy o jakieś 1,5k

o/t

Grobel widzę że nową kartę graf sobie sprawiłeś :>

byłem pewny że będziesz się 3mał matroxów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wynik chyba normalny

ja na default config mam ~8800 po oc tak jak w podpisie jakies 10000

Spylon:

jaki masz wynik w 3dm 03? ja ostatnio podciagnalem zegary do 481/504 (pamieci 5ns a nie bylo zadnych artow hiehie) i zrobilem wynik taki jak w podpisie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No karta raczej słaba jest :( ale wynik faktycznie mały bo chyba jak pisał grobel powinien być większy o jakieś 1,5k

o/t

Grobel widzę że nową kartę graf sobie sprawiłeś :>

byłem pewny że będziesz się 3mał matroxów

1425964[/snapback]

niestety parhelia nie dawała już rady z gierkami w 1024 w normalnych detalach a moja 4ti sie zepsuła i z gwary dostałem te 6600;]

moze stery jakies starsze?

40.72 to do 4ti były dobre ale spróbowac mozna. albo jakies 5x.xx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na standardowym chlodzeniu to bym za bardzo nie przeginal... przeciez ona ma wentyl na rdzeniu wielkosci dwozlotowki a radiatorek taki ze pozal sie boze... radze odmontuj go i przyklej chocby na tasme termoprzewodzaca jakis wiekszy

ja na standardowym wyjechalem chyba nie wiele ponad 360......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, spróbuję podkręcić trochę, ale nie wiem czym. Mam Rivaturner, EperToola (jest on na płycie razem ze sterownikami do karty) i jeszcze zostaje możliwośc w zakładce ustawienia częstotliwości zegara w panelu.. Mam mętlik w głowie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi