x_brat Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 mam problem z połączeniem się z routerem, kabel sieciowy jest podłączony, dioda na routerze miga, a windows pokazuje komunikat, że kabel sieciowy nie jest podłączony, natomiast inny komputer łączy się z tym routerem bez problemu, jeśli zamiast routera podłącze się bezpośrednio do modemu do net działa, wie ktoś w czym może być problem? router z innym kompem działa, a mój komp działa z modemem lecz nie może połączyć się z routerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Jak pisze że kabel nie podłączony to niepodłączony albo uszkodzony. Zrób krótki przewód i polącz kompa i zobacz czy działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x_brat Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 ale modem podłączam tym samym kablem i działa, więc kabel raczej jest dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 może to kwestia czy masz kabel krosowany czy nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x_brat Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) mam niekrosowany, a myślicie, że na skrosowanym by się połaczył z routerem? Edytowane 4 Maja 2005 przez x_brat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 mam niekrosowany, a myślicie, że na skrosowanym by się połaczył z routerem? 1426930[/snapback] jak wpinasz się do routera bezpośrednio swoim kompem to raczej musi być krosowany kabel... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 no jasne że krosowanym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...