lisz55 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Nie wiedziałem gdzie to dać więc dałem tu. Mój problem wygląda tak: Grałem se na kompie i mi wyłączyli nagle prąd. Gdy włączyłem znowu kompa to pojawił mi sie jakiś komunikat (jeszcze przed włączeniem sie windowsa): CMOS cośtam (nie pamiętam dokładnie) jeśli chce kontunuować mam nacisnąć f1 jeśli nie to del Nacisnąłem f1 ale gdy się włączył system to nie mogłem nic zrobić ikonki itd sie pokazały, ale jak na coś naciznąć to zawiecha. Tryb awaryjny działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 No napewno nie tutaj to miało być :? Wejdź do Biosu'u i daj Load defaults. Powinno zniknąć o ile się nie myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisz55 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 I nie będe musał nic później robić?? Starczy tylko tyle i będzie działało?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Powinno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisz55 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) Poskutkowało, już działa normalnie. thx Edytowane 4 Maja 2005 przez lisz55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...