glatex Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam, mam bardzo wysoka temp. pwm 70 stopni procek nie podkrecony, wyczytałem ze temp. pwm to temp. tych mosferkow (czy jakos tak) Jak można znmiejszy aby one sie mniej grzały ( jakies radiatorki) czy moze jakis inny sposob, zalezy mi abym mial temp. pwm jakos 55 Czy ktoś może coś mi poradzić ?? Mój komp: P4 3,0 Abit AI7 chłodzenia procka gigabite 3d cooler-ultra pcu31-vh 3x256 ddr-400 GF 5500 128 zasilacz 350 w 1x wentylator 80 z tylu i jeden z przodu wydmuciach!acy 1x wentylator 120 z boku obudowy centralnie wieje na chipset maxtor 80 cd-rw cd-dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Załóż sobie radiatorki na nie ale jak będzie dalej wysoka to dołóż jeszcze na nie wentylatorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikol Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Eee, wiatraczki na mosfetach?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) Nie widziałeś jak są wiatraczki na mosfetach?? Pokarze zdjęcie tylko je znajde na dysku. Edytowane 5 Maja 2005 przez Nostradamus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monisia Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 moze bios zle odczytuje temperatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...