adrian351 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) Siema.Mam procesor(celuś 433mhz) i jest na nim radiator z wiatraczkiem. No i mam troche głupie pytanie:Kiedyś odkleiłem radiator od procka i na radiatorku została taka biała taśma i jakieś resztki kleju na pocesorze.I tak sobie ostatnio pomyślałem czy jak odkleje tą taśme od radiatora i wyczyszcze procesor(dodam ze jest ona miedzy radiatorkiem a procesorem wiec nie wiem ale moze blokować oddawanie temp:))to czy polepszy sie chłodzenie procesorka. Sory ze tak głupio sie pytam,ale kompletnie sie nieznam.ELO :D Edytowane 4 Maja 2005 przez adrian351 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 To biała taśma własnie polepsza przewodzenie cieplne... Raczej powinna tak robić - ale jak czytam że to jakiś klej.. ;] Możesz wyczyscic radiator i procesor ze starej i nałożyć nową paste.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...