tomciotom Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 W grach odświeżanie spada do 60Hz na starych sterownikach 66.31 nie było problemów ale w nowszych 71.xx nie ma zakładki zmiana częstotliwości odświeżania :sad: może wie ktoś dlaczego zrezygnowano z tego? Może ze starych sterów jakiś pliczek podmienić, aby to uzyskać. Próbowałem wymusić za pomocą Riva tuner, ale nic nie zdziałałem może ktoś objaśni jak albo linka chociaż poda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 W grach odświeżanie spada do 60Hz na starych sterownikach 66.31 nie było problemów ale w nowszych 71.xx nie ma zakładki zmiana częstotliwości odświeżania :sad: może wie ktoś dlaczego zrezygnowano z tego? Może ze starych sterów jakiś pliczek podmienić, aby to uzyskać. Próbowałem wymusić za pomocą Riva tuner, ale nic nie zdziałałem może ktoś objaśni jak albo linka chociaż poda. 1426093[/snapback] Wystarczy trochu poszukać.... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=115194&hl=zaniża W tym temacie dobrze opisane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Nie ma zakładki do odświeżania, jest ukryta, wpisz w google Forceware coolbits... ściagnij (jest to plik rejestru) i kliknij 2 razy myszą :D I wtedy mozesz wymyszac odswiezanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 robisz tak wchodzisz w start-->uruchom-->wpisuejsz "dxdiag" . Gdy juz się włączy to klikasz na zakladke Więcej pomocy poźniej na button Zastap zaznaczas na wartośc zastepcza i wpisujesz odświerznie jakie chcesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Według mnie najlepszy do wymuszanie odswiezania jest programik REFORCE. Uzywam go od zawsze. Siedzi on sobie tylko na dysku nie laduje sie do autostartu nie trzeba go instalowac a problem odswiezania naprawia. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...