munio Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Potrzebuje program do tworzenia banerów. Tylko żeby był darmowy i prosty w obsłudze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Swish albo Flash nic innego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 @ Munio Nie sprecyzowales ruchomy czy statyczny banner? A z narzedzi darmowych to Gimp i paint. (acha i programik do robienia gifow z obrazkow -> nie pamietam nazwy) Swish albo Flash nic innego :P 1426623[/snapback] Tak, tak to sa darmowe programiki... i banalne w obsludze. (oczywiscie mozna dorwac triala, ale zrobic animacje to nie jest juz tak easy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 pewnie że chodzi mi o triala przeceiz nie full 4000 zł :P za pro :D ale animacje sie prosto robi :) jest wiele kursów jak np. ten http://www.webinside.pl/flash/kursy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) Swish albo Flash nic innego icon_razz.gifSwich to już próbowałem instalować. I nie dało się zalogować. Triala. A triala Flasha skąd mogę ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>? Edytowane 6 Maja 2005 przez munio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 no chyba logincze ze trala można pobrac ze strony producenta http://www.macromedia.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 A baner ma być nieruchomy, ale gimp czy paint nie starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Noooooo... jeżeli gimp Ci nie wystarczy, to ja nie wiem. Może narysuj na kartce i zeskanuj? Jeżeli ma być tekst na bannerze, to może FontTwister (programu nie widziałem, tylko efekty działania)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Może narysuj na kartce i zeskanujCiekawe czym ci zeskanuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Ciekawe czym ci zeskanuje. 1443177[/snapback] To był żart... <_< Pisząc że gimp to dla Ciebie niewystarczające narzędzie, dałeś do zrozumienia, że albo nie potrafisz obsługiwać żadnego programu graficznego, albo szukasz cud- miód- malina darmowego narzędzia dla idiotów, które zrobi wszystko za ciebie (nie ma takiego), albo masz tak wygórowane wymagania że jeszcze ludzka technika nie stoi na właściwym poziomie rozwoju, żeby sprostać Twoim wymaganiom. W tym wypadku pozostaje Ci jedynie narysować coś i zeskanować... czym- to już Twoja sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 adobe image editor czy jakos tak :D :D :D nie pamietam nazwy bo nie siedze na swoim kompie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 że albo nie potrafisz obsługiwać żadnego programu graficznegoJuż taki tępy nie jestem :D albo szukasz cud- miód- malina darmowego narzędzia dla idiotów, które zrobi wszystko za ciebie (nie ma takiego)Odpada albo masz tak wygórowane wymagania że jeszcze ludzka technika nie stoi na właściwym poziomie rozwojuPrędzej na odwrót W tym wypadku pozostaje Ci jedynie narysować coś i zeskanować...Po pierwsze: jak narysuje to jeszcze gorzej wyjdzie niż na kompie po drugie: nie mam skanera, a zdjęcia cyfrówką nie zrobie bo i tak źle wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooDzu Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 :blink: panowie, nie tak ostro :mur: Ja prywatnie polecam programik Xara Web Style 3.0 PL do robienia banerów na szybkesa. Prostrzego juz chyba nie ma. A jak chcesz zrobic cos naprawde cool to juz trzeba miec przynajmniej corela albo photoshopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 To podawajcie linki od razu do programów, ale w sumie da się znaleźć na http://dobreprogramy.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooDzu Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) Xara Webstyle 4: ftp://files.chip.pl/37230/wstyle4dl.exe (14 MB) :wink: Edytowane 15 Maja 2005 przez WooDzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...