Skocz do zawartości
munio

Banery

Rekomendowane odpowiedzi

@ Munio

Nie sprecyzowales ruchomy czy statyczny banner?

A z narzedzi darmowych to Gimp i paint. (acha i programik do robienia gifow z obrazkow -> nie pamietam nazwy)

Swish albo Flash nic innego :P

1426623[/snapback]

Tak, tak to sa darmowe programiki... i banalne w obsludze.

(oczywiscie mozna dorwac triala, ale zrobic animacje to nie jest juz tak easy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swish albo Flash nic innego icon_razz.gif

Swich to już próbowałem instalować. I nie dało się zalogować. Triala. A triala Flasha skąd mogę ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>? Edytowane przez munio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noooooo... jeżeli gimp Ci nie wystarczy, to ja nie wiem. Może narysuj na kartce i zeskanuj?

Jeżeli ma być tekst na bannerze, to może FontTwister (programu nie widziałem, tylko efekty działania)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czym ci zeskanuje.

1443177[/snapback]

To był żart... <_<

Pisząc że gimp to dla Ciebie niewystarczające narzędzie, dałeś do zrozumienia, że albo nie potrafisz obsługiwać żadnego programu graficznego, albo szukasz cud- miód- malina darmowego narzędzia dla idiotów, które zrobi wszystko za ciebie (nie ma takiego), albo masz tak wygórowane wymagania że jeszcze ludzka technika nie stoi na właściwym poziomie rozwoju, żeby sprostać Twoim wymaganiom. W tym wypadku pozostaje Ci jedynie narysować coś i zeskanować... czym- to już Twoja sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że albo nie potrafisz obsługiwać żadnego programu graficznego

Już taki tępy nie jestem :D

albo szukasz cud- miód- malina darmowego narzędzia dla idiotów, które zrobi wszystko za ciebie (nie ma takiego)

Odpada

albo masz tak wygórowane wymagania że jeszcze ludzka technika nie stoi na właściwym poziomie rozwoju

Prędzej na odwrót

W tym wypadku pozostaje Ci jedynie narysować coś i zeskanować...

Po pierwsze: jak narysuje to jeszcze gorzej wyjdzie niż na kompie

po drugie: nie mam skanera, a zdjęcia cyfrówką nie zrobie bo i tak źle wyjdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink: panowie, nie tak ostro :mur:

Ja prywatnie polecam programik Xara Web Style 3.0 PL do robienia banerów na szybkesa.

Prostrzego juz chyba nie ma.

A jak chcesz zrobic cos naprawde cool to juz trzeba miec przynajmniej corela albo photoshopa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi