marek.t Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) mam głosniki Creative P380 i po bliuższym przysłuchaniu sie ich gry stwierdziełm że subwoofer nie gra :blink: czasami także trzeszczą te głosniki podczas regulacji głosności?? o co może chodzić?? :blink: moze to wina zintegrowanej muzy na moim solteku? czy np. audigy 2 moze rozwiazac problem? Edytowane 4 Maja 2005 przez marek.t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 zeby stwierdzic niegranie subwofera to zeczywiscie trzeba sie przysłuchiwac? z resztąja nie wiem.. moze to za bardzo nie łupie.. bo opieram swoje spostrzezenia na swoim sprzecie... :lol: a głośniczki zazwyczja trzeszczą podczas regulacji głosnosci gdy potencjometr jest wytarty... (scieżka oporowa przerywa).. i czy jestes pewien ze podąłczyłes subwoofer? nie wiem jak to tam wygląda.. ale nieraz popełniamy najprostrze błędy i sie dziwimy ze nie gra.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 napewno jest podłaczony :lol: gdyby nie był podłaczony to by sie lampka nie paliła :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...