szyymek Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 witam ! jestem poczatkujacym posiadaczem laptopa i chcialem dolozyc do posiadanych juz 128 MB kosc 256MB, jednakze w zaden sposob nie moge zlokalizowac polozenia kosci pamieci w tym laptopie. Z tylu sa 2 klapki jednakze pod nimi sa tylko procek i twardy dysk..Nie wiem jak najłatwiej mam sie dostac do slotow na ram..Czy mam odkrecac wszytski mozliwe srubki i sciaganie calej obudowy.. czy istnieje moze jakis szybki sposob na zamontowanie tej kosci pamieci.. dz za wszelkie podpowiedzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) witam ! jestem poczatkujacym posiadaczem laptopa i chcialem dolozyc do posiadanych juz 128 MB kosc 256MB, jednakze w zaden sposob nie moge zlokalizowac polozenia kosci pamieci w tym laptopie. Z tylu sa 2 klapki jednakze pod nimi sa tylko procek i twardy dysk..Nie wiem jak najłatwiej mam sie dostac do slotow na ram..Czy mam odkrecac wszytski mozliwe srubki i sciaganie calej obudowy.. czy istnieje moze jakis szybki sposob na zamontowanie tej kosci pamieci.. dz za wszelkie podpowiedzi.. 1426371[/snapback] Moze w twoim kompie RAM jest pod klawiatura... :P A tak w ogole to sciagnij manuala serwisowego, zeby sprawdzic :P Zajrzyj tu -> http://www.eserviceinfo.com/ Moze cos znajdziesz Edytowane 4 Maja 2005 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 jak nie ma od dołu to pod klawiaturą! u mnie tak jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...