Ziola Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Mam taki problem podczas nagrywania plyt obojetnie jakim programem (Nero,UltraIso,CloneCD) restartuje mi sie komp....nie wiem co to moze byc.....zauwazylem to jak podpiolem nagrywarke na jednej tasmie z dyskiem... jak byla na Secondary master to nic sie nie dzialo.. czym jest to spowodowane..?? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Moze uszkodzona tasma ? Skoro wczesniej było dobrze to zasilacz trzeba wykluczyć raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziola Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Mam taki problem podczas nagrywania plyt obojetnie jakim programem (Nero,UltraIso,CloneCD) restartuje mi sie komp....nie wiem co to moze byc.....zauwazylem to jak podpiolem nagrywarke na jednej tasmie z dyskiem... jak byla na Secondary master to nic sie nie dzialo.. czym jest to spowodowane..?? :unsure: 1426382[/snapback] powiem ze jedna tasme mam ta stara a druga jest nowsza...czy ma to jakas roznice...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 moze byc stara ale musi byc sprawna. sporbuj wymienic je na inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziola Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 moze byc stara ale musi byc sprawna. sporbuj wymienic je na inne 1426854[/snapback] Wymienilem dzis druga tasme na 80 pinowa.. ale dalej przy nagrywaniu jest reset kompa.. co to moze byc .... patrzylem na zasilacz jest 300W....pomozcie.... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Wymienilem dzis druga tasme na 80 pinowa.. ale dalej przy nagrywaniu jest reset kompa.. co to moze byc .... patrzylem na zasilacz jest 300W....pomozcie.... :mur: 1440969[/snapback] no wiec wroze sobie z fusow i widze ze to napewno zle ulozenie kompotera , to blokuje pole i fegszui sie pie***li a tak na powaznie zapodaj caly konfig ale i tak stawiam na zasilacz bo jak piszesz 300 wat to pewnie lc , codegen albo inne badziewie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) Zapewne masz przetaktowanego procka spuść go trochę i powinno działać ja tak miałem i pomogło. Edytowane 10 Lipca 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 sprawdz ewentualnie zworki w nagrywarce, czasami trzeba pokombinowac, u mnie mimo tego ze naped dzialal dobrze (czytanie plytek,przegrywanie itd..) to wogole nie nagrywal, po kilku procentach plyta do kosza...pokombinuj z zlaczem na plycie primary i secondary..u mnie nagrywarka dvd dziala poprawnie tylko na zlaczu secondary - slave a zworka master, w innych konfigach sie wysypuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...