Skocz do zawartości
Ziola

Restart Podczas Nagrywania

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem podczas nagrywania plyt obojetnie jakim programem (Nero,UltraIso,CloneCD) restartuje mi sie komp....nie wiem co to moze byc.....zauwazylem to jak podpiolem nagrywarke na jednej tasmie z dyskiem... jak byla na Secondary master to nic sie nie dzialo.. czym jest to spowodowane..?? :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki problem podczas nagrywania plyt obojetnie jakim programem (Nero,UltraIso,CloneCD) restartuje mi sie komp....nie wiem co to moze byc.....zauwazylem to jak podpiolem nagrywarke na jednej tasmie z dyskiem... jak byla na Secondary master to nic sie nie dzialo.. czym jest to spowodowane..?? :unsure:

1426382[/snapback]

powiem ze jedna tasme mam ta stara a druga jest nowsza...czy ma to jakas roznice...??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze byc stara ale musi byc sprawna. sporbuj wymienic je na inne

1426854[/snapback]

Wymienilem dzis druga tasme na 80 pinowa.. ale dalej przy nagrywaniu jest reset kompa.. co to moze byc .... patrzylem na zasilacz jest 300W....pomozcie.... :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymienilem dzis druga tasme na 80 pinowa.. ale dalej przy nagrywaniu jest reset kompa.. co to moze byc .... patrzylem na zasilacz jest 300W....pomozcie.... :mur:

1440969[/snapback]

no wiec wroze sobie z fusow i widze ze to napewno zle ulozenie kompotera , to blokuje pole i fegszui sie pie***li

a tak na powaznie zapodaj caly konfig

ale i tak stawiam na zasilacz

bo jak piszesz 300 wat to pewnie lc , codegen albo inne badziewie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawdz ewentualnie zworki w nagrywarce, czasami trzeba pokombinowac, u mnie mimo tego ze naped dzialal dobrze (czytanie plytek,przegrywanie itd..) to wogole nie nagrywal, po kilku procentach plyta do kosza...pokombinuj z zlaczem na plycie primary i secondary..u mnie nagrywarka dvd dziala poprawnie tylko na zlaczu secondary - slave a zworka master, w innych konfigach sie wysypuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi