jarovnik Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) Kupiłem te pamiątki i zaciekawiło mnie info na temat napięcia max które wynosi 2,7 V i moje pytanie dotyczy teoretycznych możliwości "bezpiecznego" podwyższenia napięcia na tych kościach - płyta pozwoli, pamięci pozwolą - ale czy się nie uszkodzą? <_< Edytowane 4 Maja 2005 przez jarovnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Na stronie pisze że do 2.7 są bezpieczne B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarovnik Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 NNNo tak piszą oczekiwałem czegoś więcej od innych właścicieli kostek np. że chodzą na 3,2 V od roku i nie ma problemu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Pewnie na 3,2V nie padną, ale nie oczekuj po nich za wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarovnik Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Czyli na wysokim FSB nie poszaleję :unsure: a tak chwalono mi te kostki że hynixy przy nich wymiękają :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Przecież one są na Hynixach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarovnik Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Czy ten model jest na Hynixach nie mogę sprawdzić bo nie chcą się zdjąć radiatory a 206 FSB to trochę słabo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Mam podobny problem z geilami 215MHz i dalej wywalaja sie. Nie chce sciagac radiatorow aby sprawdzic na jakich sa kosciach. Jak mialbym mozliwosc to sprawdzil bym na innej platformie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) No u mnie podobnie chodza te geile. Na CL2,5 215MHz osiagnalem, a do pracy na 220MHz musialem dac timingi 3-3-3-9. Wiecej nie jechalem bo mi przy fsb rzedu 220 chlodzenie na mostku polnocnym nie wyrabia i komp staje sie niestabilny. Edytowane 7 Maja 2005 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 kto puscita plote w eter e s na hynixach: moze kiedys byy na jakich dupnych kosciach hynixa ale teraz jest to bardzo watpliwe co zreszta widac po ich mozliwosciach!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Moze sa na hynixach, ale chyba z odpadu :mur: Nie bede zdejmowal radiatora zeby sie przekonac na jakich kosciach sa bo znajac zycie cos uwale i zostane bez pamieci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...