Skocz do zawartości
Capoeira

prostowanie pinów w P4

Rekomendowane odpowiedzi

siemka :lol: :lol: :lol:

mam bardzo durzy problem bo przez wyjmowanie i wsadzanie procka pogieły się troche piny ale bez problemu pasuje do slotu.

jak jest ustawiony prosto to nieodpala jak się nim porusza i przekrziwi na lewoą strone to działa ale po 5 min gry swis

pomurzcuie jak najprędzej :!: :!: :!: :!:

miał jusz kieduś ktoś coś takiego :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz zreczne raczki ;)

ja kiedys wygiolem tylko jeden (o cos zawadzilem) ale wyprostowalem i wszystko dziala ok (naszczescie) :D

a tak wogole to dziwnie sformulowales ten topik nie npisales czy probowales wyprostowac nozki, jak to przekrzywiasz w lewa strone ??

sprobuj je wyprostowac (jak tego nie robiles oczywiscie :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jak swojego kupilem to juz mial powyginane nuzki - zreszta widac bylo ze go ktos sprawdzal :/

siedzialem pozniej pol gpdziny i je prostowalem bo byl to ostatni egzemplaz p4 1,6a w elblagu

Ja mialem fale - tzn jeden zewnetrzny zadek byl lekko wgiety do srodka na tyle ze bue dalo sie go do slota wcisnac -wyprostowalem karta telefoniczna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jusz ci pisze ???????

wiesz jak jest ten złoty trujkacik to tym rogiem do gury a przeciwległym w duł ale dzisiaj jakoś go powygina łem i połorzyłem kompa na płasko i zero 000000000000000000000000 zero!!!!!!!!!!!!!!!! zwisów :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IGI - chyba Socketa nie Slota :wink: Chyba, że masz przejsciówke Socket478=>Slot1 8)

ah ten Bx niesmiertelny obsluzy wszystko :D

jak mi sie giely nozki w procach to bralem jakas penseta i prostowalem oczywiscuie robiac mala dzwignia na nozce zeby jej nei wylamalo z proca pozniej patrz na proca i wszystkie maja w kazdej plaszczyznie stac w rzadku to bedzie spox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi