Jurmungandr Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) Pomocy - jakis uparty skur... wysyla mi smsy z gg - i tu moje pytanie: Mozna jakos sprawdzic z jakiej sieci to przyszlo i jaki jest jego ip? Prosze o pomoc!!!! Edytowane 4 Maja 2005 przez Jurmungandr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 NIezabardzo idzie to sprwdzić ale jak przychodzi sms to pisze od kogo to weź w telefonie zabokuj ten numer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurmungandr Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Nie da sie tego zablokowac, poniewaz za kazdym razem numer jest inny tzn. poczatek jest taki sam np 1020.... a potem 3 lub 4 ostatnie pola sie zmieniaja, ma ktos jakis pomysl? (Nie bardzo mi sie chce wierzyc ze sie da tego sprawdzic - ten numer powinien zawierac domene, i nr ip - poniewaz mozna na niego odpowiedziec) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Zmien tytuł tematu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) wątpie zebyś coś z tym zrobił--możesz napisać do admina gg-ale hmmm...-mojemu kumplowi zhakowali numer gg,napisał o tym do admina(i to kilka maili)a odpowiedzi nie dostał żadnej :mur: :mur: :mur: Edytowane 4 Maja 2005 przez Rezker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurmungandr Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Czyli moge dac sobie spokoj? Nie dowiem sie nic z tego numeru? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrporttos Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 zablokouj dostawanie wiadomosci sms z netu jak to idea to na stronie www.idea.pl znajdziesz, nie mowie jak to zrobic bo to latwo znalezc :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimer Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 numer ip mozna dostac tylko gdy operator sieci bedzie zwolniony z tajemnicy handlowej (czy jak to sie nazywa) a zwolniony moze zostac tylko przez sąd. gg nic do tego nie ma bo uzywa jedynie bramki danego operatora. a nawet jezeli to tez sąd moze sie tym zajac :) wiec jezeli nie sa to grozby itp to daj sobie spokoj i mysl jak to zablokowac (w ideii wystarczy wysłac sms na 102 o tresci NIE) co do innych nie mam pojecia ale poszukasz zapewne. a jezeli jednak to sa jakies grozby itp to na policje... gorzej jak z kafejki internetowej :P bo takiego to masz marne szanse by dorwac pozdrawiam co do tego co napisałem to wiem ze inaczej ci nie udostepnią bo w tym siedze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...