MiMa Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Tony Hawk's Project 8 jest fajny, a już niedługo tdu na Plejaka B-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Nom, to racja, można teraz kupować nowe psp bez obaw, że nie będziemy mogli zejść na jakiś fajny sofcik ;) A tak w ogóle to ja psp nie ruszam :( polećcie w co gracie bo szkoda mi że tak nic nie gram ... Ja tam mloce w MoH'a :lol: Na początku sterowanie dobijało, ale gierka wsysa jak odkurzacz. Po za tym z fajniejszych to Samurai Warriors State Of War? Zalezy czego oczekujesz...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Nom, to racja, można teraz kupować nowe psp bez obaw, że nie będziemy mogli zejść na jakiś fajny sofcik ;) A tak w ogóle to ja psp nie ruszam :( polećcie w co gracie bo szkoda mi że tak nic nie gram ... Vice City Stories, Carbon na PSP nie jest też taki zły, DBZ Shin Budokai, Dungeon Siege Throne Of Agony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Changes in 3.10 OE-A: - Change from 3.03 firmware to 3.10 - 4th level of brightness (aka battery eater) can now be selected also without ac adaptor. - Changes in hen core: * Static user elf's can now be executed in the 3.10 kernel. (this includes snes user version between other programs) * Tyranid's patch (added in 3.03 OE-C) consequences was not explained very well in the changelog of 3.03 OE-C: - For programmers: it allows kernel modules to have user imports, making kernel programming in 3.03/3.10 less strict. - For users: plugins and applications that worked in 2.71 SE, but not in OE, *may* now work in 3.03OE-C and 3.10 OE-A. Thanks goes to Dark_AleX for this great custom firmware. Szybciej wydaje niż ja instaluje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) witam przymierzam sie do kupna PSP (750 zł wMM) co powinienen jeszce brac pod uwage karta pamieci to wiem jaka 1,2gb ? sony konkurencji? jakas folijka na ekranik jaka? etui? podstawka to napewno ale tez nie wiem jakiej firmy i czy jest kilka modeli... thx za wszelakie odp. o i jeszce pytanko jakie cyferki na kartonku beda najlepsze ... wiem ze ma to duze znaczenie jaki soft i jaka plyta głowna.... Edytowane 6 Lutego 2007 przez Liptonti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) witam przymierzam sie do kupna PSP (750 zł wMM) co powinienen jeszce brac pod uwage karta pamieci to wiem jaka 1,2gb ? sony konkurencji? jakas folijka na ekranik jaka? etui? podstawka to napewno ale tez nie wiem jakiej firmy i czy jest kilka modeli... thx za wszelakie odp. o i jeszce pytanko jakie cyferki na kartonku beda najlepsze ... wiem ze ma to duze znaczenie jaki soft i jaka plyta głowna.... Co do cyferek raczej literek - http://www.psp-team.pl/newsy/psp/kody-cyferki-i-literki.html . Poza tym http://www.skizo.org/forum/index.php?showtopic=2175 . Pokrowiec, polecam playgear pocket, sam jednak używam fabrycznej "skarpety" ponieważ nie jest tak duża jak pgp. Folia, niby wszyscy polecają hori, ale w sumie to wszystko jedno jaka ;). BTW. Wyszedł 3.10 OE-A', poprawiona została jedynie jakaś pierdółka która wywalała z niektórych gier. Do pobrania tutaj: http://lan.sh/showthread.php?t=682 ; http://forums.exophase.com/showthread.php?t=434 . Instrukcja instalacji w pliku readme. Edytowane 7 Lutego 2007 przez ^goku^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 PSP najlepsze Jak poinformował zagraniczny serwis IGN, konsola PSP jest najlepiej sprzedającym się produktem na japońskim rynku. W styczniu przenośna konsola firmy Sony rozeszła się w liczbie 230 tysięcy egzemplarzy. Jest to bardzo dobry wynik. Dla porównania - inne konsole firmy Sonytakie jak PlayStation 2 rozeszły się w liczbie 110 tysięcy sztuk, a PlayStation 3 kupiło jedynie 148 tysięcy Japończyków. Źródło: gry.wp.pl to jakiś żart? PSP wyprzedziło DS'a? o.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Raczej chodzi o to, że PSP sprzedaje się najlepiej z produktów Sony, bo do DS'a raczej sporo jej brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Raczej chodzi o to, że PSP sprzedaje się najlepiej z produktów Sony, bo do DS'a raczej sporo jej brakuje.w newsie jest wyraźnie napisane: Jak poinformował zagraniczny serwis IGN, konsola PSP jest najlepiej sprzedającym się produktem na japońskim rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Nie - wyraznie jest to napisane w tlumaczeniu newsa. Bo jesli zanurkujemy na IGN.com, to znajdziemy tam oryginal, w ktorym jasno stoi: PSP Number One Sony Platform in Japan But system trails behind DS and Wii. http://psp.ign.com/articles/762/762098p1.html Nie wiem, jakie problemy z czytaniem musi miec autor tego "newsa" na gry.wp.pl, skoro w calym oryginalnym newsie jezdzi sie po Sony jak po lysej kobyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Nie wiem, jakie problemy z czytaniem musi miec autor tego "newsa" na gry.wp.pl, skoro w calym oryginalnym newsie jezdzi sie po Sony jak po lysej kobyle...Nie tylko z czytaniem: "Sony opublikowało ostatnio na oficjalnej stronie nowy update do oprogramowania swojej rodzimej, przenośnej konsoli. Firmware w wersji 3.11 nie przynosi żadnego przełomu, nie dodaje także do konsoli nowych funkcji. Eliminuje on jedynie problem z grą R - Type. Przy próbie ściągnięcia gry z PS Store wyskakiwał błąd, zostaje on naprawiony poprzez załadowanie nowego oprogramowania. Cieszy, że Sony dbając o klientów rozwiązał - mogłoby się wydawać - tak mały problem. Byle tak dalej." :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 No i jest 3.10 OE-A' Kolejny soft nic wielkiego nie wnoszący, powodujący strach, trzęsenie rąk, palpitacje serca, etc ;X Swoją drogą - lego star wars to jest to [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Jezeli kompatybilnosc z grami to dla Ciebie nic wielkiego to spoko....3.11 tez juz jest zdobyty przez dark alexa. Nic nie wnosi dlatego nie zostal wydany.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 tzn. osobiście mi wszystkie gry chodziły... więc dla mnie wiele on nie wnosi ;) dla innych może i tak, tak to działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 może to zabrzmi smiesznie, ale czy uzywa ktos psp jako czytnik ebookow, jesli tak to chcialbym sie spytac jakie wrazenia i jakiego softu używa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 może to zabrzmi smiesznie, ale czy uzywa ktos psp jako czytnik ebookow, jesli tak to chcialbym sie spytac jakie wrazenia i jakiego softu używaNie wiem co w tym smiesznego :P Ja uzywam calkiem czesto psp jako ksiazeczki, w miejscach gdzie grac sie po prostu nie da. Sprawuje sie oczywiscie wysmienicie, zwlaszcze gdy uzywa sie porzadnego programu. Osobiscie polecam "Bookr", sam go uzywam i jest bardzo wygodny i latwy w obsludze. Wielkosc strony mozna dopasowac do ekraniku, odpowiednio obrocic, zwiekszyc czcionke czy tez kolor itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 oki plyta 82 sofcik 2,71 ale juz 1,50 :) down zakonczony powodzeniem !! no i problemik co dalej isc na 3,03 czy na 3,10 ....? help pliz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 lecisz od razu 3.10 [; ja ostatnio miałem bricka (omg) i wróciłem przez recovery do 1.5 i stamtąd prost o do 3.10 OE, tylko nie instaluj żadnych ikonek itp na tym 1.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 jdnak wgrałem 3,03 OE-C teraz kolejny problem jak odpalic gierke w formacie iso.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) pogralem wczoraj w Pro Evo Soccer Winning Eleven 2007 i straszne scinki zalicza, czy ktos mial ten sam problem, czy podkrecenie procesora cos da? Edytowane 21 Lutego 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 pogralem wczoraj w Pro Evo Soccer Winning Eleven 2007 i straszne scinki zalicza, czy ktos mial ten sam problem, czy podkrecenie procesora cos da? U mnie pomogło. (przy tej samej i innych grach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 http://swiatn.pl/plikownia/images/max/00002225.jpg Słynna sieć sklepów EB Games zdaje się skreślać PSP na straty. Tym razem, zaproponowali ofertę "Wymień przeszłość... graj w przyszłość!" Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to, że pod "przeszłością", obok oryginalnego DSa i GBA SP pojawiło się... PSP, natomiast sieć jako "przyszłość" uznaje redesign DS, Nintendo DSLite! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Mam jedno pytanie na temat psp. Czy jest to bezawaryjna konsolka, czy raczej kupując ją mogę się spodziewac padnięcia po roku albo nawet wcześniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Mam grubo ponad 1,5r, ani raz sie nic nie zwiesilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Potwierdzam. PS. Grał ktoś może w TD:U ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Jak dla mnie kapa, Dominator bardziej mi podszedl. Ale to tylko moje zdanie i milosc do Burnouta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 PS. Grał ktoś może w TD:U ?O ile wersja na pc mi się podoba, to na PSP już nie. Główną zaletę test dive'a jest niewątpliwie widok z kokpitu. Na PSP tego nie ma. Jak dla mnie wieje nudą. Grafika też nie zachwyca, na skrinach wyglądało to dużo lepiej -.-. Burnout. Trochę pograłem. Gra bdb. Niedługo se pogram w Virtua tennis 3 i Dragon ball'a :D. Teraz po sycącym marcu nie będzie za bardzo w co grać -.-. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Proponuje tez sprawdzic COD:RtV. GS dal 6 z hakiem, ale chyba troche przegieli, mi sie tam podoba, IMO duzo lepsze niz BiA. Do MOHa ciezko porownac. No i Oblivion juz niebawem, ciekaw jestem jak to sie bedize prezentowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Mam jedno pytanie na temat psp. Czy jest to bezawaryjna konsolka, czy raczej kupując ją mogę się spodziewac padnięcia po roku albo nawet wcześniej?Ja swoją kupiłem praktycznie 3 miesiące po premierze w USA, więc mam ją już prawie 2 lata. Nic sie nie psuje, przyciski chodzą normalnie, nic nie trzeszczy... BTW, jeżeli ktoś byłby zainteresowany to właśnie sprzedaję swoją konsolkę z kartą 4gb i epkami 630, więcej informacji na giełdzie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 BTW, jeżeli ktoś byłby zainteresowany to właśnie sprzedaję swoją konsolkę z kartą 4gb i epkami 630, więcej informacji na giełdzie ;). Karta 4GB oryginalna? Jeśli nie powiedz jakiej firmy i jak się spisuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...