Skocz do zawartości
Fidel

Psp

Rekomendowane odpowiedzi

JAkie polecacie programy na PSP np do oglądania filmów (fajnie jakby był z możliwością wczytania napisów), do przeglądania zdjęć, do słuchania muzyki, a może jakieś inne ? i czym najlepiej przerabiać filmy na kompie ? i z jakimi ustawieniami i w jakim formacie ? Pozdrawiam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi dziś odwaliło dokumentnie i zakupiłem PSP :P (mimo iż pare postów temu mówiłem że to mija się z celem, posiadając już PS2 :) )

co mnie troszke wkurzyło to mogli chociaz dać demówki tych gierek (1 level etc) a nie same filmiki :? chamskie troszke. No ale jutro mam nadzieje już pograć w Ridge Racera :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakiego masz softa? zamiezasz robic downgrade?

a więc kupilem w MM. Wersja Value, gdyż tylko te zostały z literką "C" na opakowaniu ;) (czyli 1.52). Jednakże pewnie ktoś się bawił nią tam i zrobił update do 2.0. Więc jest ok, bo przynajmniej ja nie musiałem zrobić tego update'u tylko już miałem (gdyz jak czytalem w artykule o dowgradzie, to ponoć z 1.52 i tak trzeba zrobic update z plytki na 2.0 i dopiero potemw dół)

i tak, jutro zrobie downgrade :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

plytka umd ma pojemnosc 1.8gb

dump`y z umd sa przewaznie od 500mb w gore, (tekken ma 1.7gb, gta ma 1.2gb, burnout rowne 500mb)

jest program do kompresji iso do cso, i tak na przyklad need for speed most wanted z 800mb mozna do 200mb "spakowac"

wszystko zalezy od gierek

lecz 1gb to sie zabardzo nie oplaca juz, 2gb karte trzeba by dokupic, tak dla pewnosci

poszukaj na allegro, za 200zl trafisz taka karte (sam taka kupilem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk_ daj znać jak Ci poszło

Sam się przymierzam do PSP na samym początku Grudnia, ale najbardziej martwi mnie ten downgrade oraz to - ile zmieszscze na 1Gb karcie... (chodzi tylko o gry)

z tego co się orientuje to tym downgrade'm nie ma co "się martwić" ;) tzn. chodzi mi o to że jeśli kupisz konsolke jak ja z "zapasów" z dobrym softem, to wszytsko przebiegnie pomyślnie :)

i tak jak napisał dFour, dziś ja też kupuje karte 2GB a nie 1GB :) więc wszytsko się powinno zmieścić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk_ daj znać jak Ci poszło

Sam się przymierzam do PSP na samym początku Grudnia, ale najbardziej martwi mnie ten downgrade oraz to - ile zmieszscze na 1Gb karcie... (chodzi tylko o gry)

no juz :P poszło gładko B-) B-) mam już wgrany soft 1.5. Teraz muszę się skontaktować z kolesiem o karte 2GB :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej a tak moze z innej beczki : czy tylko ja uwazam ze na PSP po prostu nie ma w co grac? Chodzi mi o to ze gry moze i sa, ale glownie jakies sredniaki, prawdziwych killerow jest jak na lekarstwo. Ostatnio gralem w Untold Legends w maju i od tamtego czasu nie ruszylem konsolki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk_ szybciutko Ci to poszło ;)

Mnie interesuje właśnie też karta 2GB z USA za 150zł ale... nie będe miał gwrancji - więc sie boje... co byście zrobili w tej sytuacji ?

No i kwestia tego softu, lukk_ widze że sobie poradziłeś ładnie, więc ja sobie w późniejszym terminie też powinienem...

Mam pytanie w kwestii programów. Powiedzmy, że mam tekkena w cso lub jakąkolwiek inną gre. Mając soft 1.5 i karte 2GB co mam zrobić po kolei, aby w niego zagrać ? ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk_ szybciutko Ci to poszło ;)

Mnie interesuje właśnie też karta 2GB z USA za 150zł ale... nie będe miał gwrancji - więc sie boje... co byście zrobili w tej sytuacji ?

No i kwestia tego softu, lukk_ widze że sobie poradziłeś ładnie, więc ja sobie w późniejszym terminie też powinienem...

Mam pytanie w kwestii programów. Powiedzmy, że mam tekkena w cso lub jakąkolwiek inną gre. Mając soft 1.5 i karte 2GB co mam zrobić po kolei, aby w niego zagrać ? ...

odpalasz dev hook, montujesz cso i start :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej a tak moze z innej beczki : czy tylko ja uwazam ze na PSP po prostu nie ma w co grac? Chodzi mi o to ze gry moze i sa, ale glownie jakies sredniaki, prawdziwych killerow jest jak na lekarstwo. Ostatnio gralem w Untold Legends w maju i od tamtego czasu nie ruszylem konsolki.

• LocoRoco
  • Tekken
  • PES5
  • Pursit Force
  • Burnout
  • Kingdom of Paradise
  • Ridge Racer
  • Grand Theft Auto
  • Harvest Moon: Innocent Life
  • Daxter (imo wspanialy)
Jeszcze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory, troche zle sforumolowalem moje pytanie : chodzilo mi o gry wychodzace "ostatnimi czasy". Burnout, RR, PES, GTA to juz wszystko jest od dawna na rynku. Faktycznie Tekken wyszedl ostatnio. Ale troche tak nie halo jesli wychodzi jedna lepsza gra na 2 miechy, w dodatku nie kazdemu pasuja bijatyki itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PawelDK i tego oczekiwałem, dzieki :)

maSTHa212 przejrzyj gamespot - 10 najlepszych gier na psp, mnie kazda interesuje [; ... od razu zobaczyc filmik i graj

aha musisz pamiętać, że w czytniku musi być jakaś płytka. Ja mam demo disk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha musisz pamiętać, że w czytniku musi być jakaś płytka. Ja mam demo disk

no własnie trzeba pamiętać o tym :) juz myślałem że nic nie wyjdzie z dzisiejszego downgrade'u, aż PawelDK nie zapytał mnie czy mam włożony jakiś UMD. A ja na to że nie :P

@FoX 13 - no bo to raz dwa idzie :P 2 minutki i już masz soft 1.5. Kolejne 2 i już devhook zainstalowany :)

ale na Twoim miejscu śpieszyłbym się z kupnem. Tzn póki są wersje C jeszcze na rynku. W grudniu już pewnie nie będzie. Niby z 2.5 też można zejść ale trzeba mieć specjalną płytę główną (tzn. bez jakiegos oznaczenia)

powodzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory, troche zle sforumolowalem moje pytanie : chodzilo mi o gry wychodzace "ostatnimi czasy". Burnout, RR, PES, GTA to juz wszystko jest od dawna na rynku. Faktycznie Tekken wyszedl ostatnio. Ale troche tak nie halo jesli wychodzi jedna lepsza gra na 2 miechy, w dodatku nie kazdemu pasuja bijatyki itd.

Ostatnim czasy to LocoRoco ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

war3 a jaki powód ?

lukk_ sam nie wiem jak zrobić. Teraz nie mam kasy, a potem będe mieć. Poza tym ciągle ktoś sprzedaje a więc pewnie i tak kupie z 2 ręki, bo taniej

Owszem można, trzeba mieć GTA LCS, a co do płyty - jeśli miałbyś taką (Ta-082 chyba ?) to nawet z 1.52 nie móglbyś zrobić tego downgradu (czyli do 2.0 i do 1.5). Dlatego na tą płyte muszą patrzeć wszyscy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

war3 a jaki powód ?

lukk_ sam nie wiem jak zrobić. Teraz nie mam kasy, a potem będe mieć. Poza tym ciągle ktoś sprzedaje a więc pewnie i tak kupie z 2 ręki, bo taniej

Owszem można, trzeba mieć GTA LCS, a co do płyty - jeśli miałbyś taką (Ta-082 chyba ?) to nawet z 1.52 nie móglbyś zrobić tego downgradu (czyli do 2.0 i do 1.5). Dlatego na tą płyte muszą patrzeć wszyscy :)

z tego co mi wiadomo to ta płyta weszła dopiero od softu 2.5 (tzn zaczęła sie czasmi pojawiać) czyli chyba od literki H na opakowaniu :) wieć NIEMOŻLIWE wydaje mi się zdobyć psp z softem 1.52 na tej płycie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fidel to słabo czytasz fora ;)

Ostatnio koleś na PSP forum sie zalił że taką ma, tylko nie wiadomo skąd ma

Aczkolwiek przed zakupem na pewno dokładnie sprawdze, choć pewnie i tak będe kupował przez allegro od razu z 1.5 ... ale to się okaże w przyszłości :) (w grudniu ;p)

Edytowane przez FoX 13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• LocoRoco
  • Tekken
  • PES5
  • Pursit Force
  • Burnout
  • Kingdom of Paradise
  • Ridge Racer
  • Grand Theft Auto
  • Harvest Moon: Innocent Life