humax5400 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Dobra, kupiłem w końcu PSP nówke, BASE PACK. Teraz mam pytanko. Czy karta MS 32MB wystarczy ? Muszę dokupić do zapisów stanu gry. Nie mam zamiaru grać w gry z karty pamięci. Czy wie ktoś może których karty na allegro są pewne ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Dobra, kupiłem w końcu PSP nówke, BASE PACK. Teraz mam pytanko. Czy karta MS 32MB wystarczy ? Muszę dokupić do zapisów stanu gry. Nie mam zamiaru grać w gry z karty pamięci. Czy wie ktoś może których karty na allegro są pewne ?! imho staaaaaarczy. Save'y moje jak na razie mi zajmują ok 200-800kB (jeden) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackbird96 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam zamiar kupić PSP za ok 3 miesiące. Będe starał się dorwać Basic packa na allegro za ok 520 zl + zbroja Logitech 35 zł + karta pamięci za ok 150 zeta. Może kupie też Base packa + etui, a potem na urodziny karte pamięci. Chyba PSP czarne firmware 1.52 zrobić downgrade ? Albo od razu soft 1.5 na allegro? I pojemność karty pamięci 1 GB ? Albo może w MM kupić Value Packa.. Ale spodobała mi się ta zbroja :) Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Blackbird96 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Też będe kupował za jakieś 3 miesiące Radze brać to co sie nawinie, im taniej. Jasne ze lepiej od razu celować w 1.5 ale takie bywają droższe, a downgrade zrobisz w 5 min W MM też są ciekawe oferty, na święta powinno być taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) skończyłem Lemmingi :P pare razy potrzebowałem pomocy z gamefaq.com , ale ogólnie było miło :) Ridge racer też ma się ku końcowi. Ale raczej nigdy go nie skończe :? Ci co grają to wiedzą że na końcu odblokowuje się tryb max (ja tu gram sobie gram na ex, ostatni wyścig, myśle ufff skończyłem gierke a tu [gluteus maximus] blada - tryb max) No i tu właśnie jest problem w trudności wyścigów. Ok rozumiem trudne wyścigi, spychający przeciwnicy etc. Ale nie takie chamstwo że przeciwnicy mają chyba full nitro, są niesamowicie szybcy etc. Nie lubie jak komputer oszukuje :? Szczególnie widać to jak wyprzedasz powiedzmy kogos 3, jedziesz teoretycznie szybciej, ale widac "rwanie" samochodu przeciwnika, który to komputer "przyśpiesza" aby być w równej linii z Tobą :? Baaaaaaaardzo nieładnie :? EDIT-------------- aha jeszcze PRZESTROGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE KUPUJCIE Logitecha Visor (osłonka na ekran) razem z Logitechem Pocket (zbrojka). Nie pasują do siebie:? no cóż używam zbrojki bez ochrony ekranu a może ktoś chce kupić Visora? ;) oddam za 10 zł :) Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 musisz jakas gume troche wyciac gdzies o tym czytalem i bedzie pasowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) No Panowie, sprawa nabrała trochę innego obrotu (w moim przypadku...) i okazuje się, że mój braciszek ma konto na Ebayu z aktywny Paypalem, i może sobie zamówić PSP wlasnie na Ebayu do USA, tam gdzie akuratnio przebywa... Jakoże pogłoski, że cena PSP ma zostac obniżona zostały rozwiazne przez Sony - zastanawiam się nad tym ebayem I tu prośba do Was, znających się Jak mam szukać, na co zwracać uwage, a moze jest osoba która mi osobiście pomoże ? Będe bardzo wdzięczny. Zakup odbędzie się we wrześniu. Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Po pierwsze: Sony już zdementowało te pogłoski o rabatach na PSP. Po drugie: przede wszystkim szukaj z FW od 1.50 do 2.5/2.6 - pograsz wtedy z kopii zapasowych, chyba, że będziesz grał tylko na orginałach, to wtedy nie ma to znaczenia. Z tym, że konsolki posiadające FW większe niż 1.5, trzeba downgrad'ować do softu 1.5 a z tym jest troszkę pracy i trzeba mieć odpowiednią wersję odpowiedniej gry. Ogólnie ci powiem, że jak pierwszy raz zobaczyłem intro filmu Spider Man 2 to mi mowę odjęło... Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Namod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 JEST ! Dwa dni temu bylem w M1 Zabrze i najpierw wchodze do MM patrze jest Base Pack za 777zł i na pudełku I, pomyślałem, kurde drogo, wychodze i patrze a po lewej Empik a w środku osatni BS z softem 2.01 za 699zł :D, teraz tylko GTA i SanDisk 2GB ;P PS. Potwierdzam to co powiedział Namod, gdy zobaczyłem demo disca doloczonego do zestawu, a w szcególnośi Spider-Mana 2 to szczęki na podłodze szukałem, a po założeniu słuchawek było jeszcze lepiej :) !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A nie wiecie jak to jest z tą płytą ? Czy ona występuje tylko na ceramic white ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Płyta TA-082 nie występuje w wersjach na Europę. A czy masz tą płytę czy nie, możesz łatwo sprawdzić otwierając klapkę UMD - oznaczenie będzie widoczne na laminacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 No tak... Tylko problem w tym, że będe kupował na Ebayu w USA i nie mogę sprawdzić tej płyty :) stąd moje pytanie... Dlatego lepiej żebym polował od razu na 1.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 mam takie pytanie, posiadam psp w wersji 2.6 ! Czy gra Tekken będzie działać na tej wersji softu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Jasne ze tak, tekken wymaga 2,6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 No tak... Tylko problem w tym, że będe kupował na Ebayu w USA i nie mogę sprawdzić tej płyty :) stąd moje pytanie... Dlatego lepiej żebym polował od razu na 1.5 A ile chcesz wydac na zestaw i co chcesz w nim miec? Moze doradze Ci cos. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Odezwe sie na GG :) Swoją drogą, zauważyłem że dużo gier wychodzi na PSP i ostatnio wyszedł emulator N64 taki już dopracowany, bardzo chciałbym pograć na nim w zelde 64... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Odezwe sie na GG :) Swoją drogą, zauważyłem że dużo gier wychodzi na PSP i ostatnio wyszedł emulator N64 taki już dopracowany, bardzo chciałbym pograć na nim w zelde 64... Dużo gier ?! Lol, może i wychodzą jakieś lipne tytuły, ale do tej pory nie ma prawdziwej perełki. Brakuje platformówek typu Crash B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 instalował ktoś custom-firmware? fajna sprawa. Np. przełacznik od WiFi zamienia się w przełącznik soft'u ;) Jak jest WiFi on podajże to jest 1.5, jak off to 2.71 ;) No i ma wiele innych bajerow jak brak auto-bootowania umd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 No ale czy to nie wpłynie na stabilność PSP ? No i czy to bezpieczne..... Gier jest sporo, i tytuły dobre, bynajmniej ja się nudzić nie będe xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zastanawiam sie wlasnie nad tym firmwarem czy sobie go nie wgrac, ma kilka ciekawych funkcji, wlasnie z tym przelacznikiem bootowania 1.5 albo emulowany 2.71, robic screeny, recovery mode jakbysmy cos spieprzyli, zmieniac czcionki itp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja mam sprzęt od czwartku, i jakoś nie podchodzi mi za bardzo. Poczekam na nowego PES-a może będzie wstanie cokolwiek zmienić. I jeszcze zakupie Tekkena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 humax5400 czyli nie jesteś zbyt zadowolony z PSP ? Może spróbuj jednak z softem 1.5, nie trzeba wydawać na gry i możesz mieć kazdą, jedynie trzeba mieć pojemną karte ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 No nie jestem zbytnio zadowolony. Z tym softem 1.5 + karty (jakies emulatory softów itp.) to chyba zbyt dużo zabawy. Masz może jakieś stronki do poczytania o tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Dla Ciebie wszystko xD klick Zabawa ta trwa 5 minut :) Z tego co czytałem wyżej masz soft 2.60, oznacza to, że musisz mieć GTA żeby zrobić downgrade. Jesli mieszkasz blisko znanego miasta, znajdziesz kogoś kto zrobi Ci to za piwo lub pare złotych Emulatory softów itp - to to o czym piszemy wyżej. Nie musisz tego mieć. Dzięki softowi 1.5 możesz mieć same dobre rzeczy, jak np. emulator N64 co dla mnie jest na prawde niezłą atrakcją i ogólnie wiele rzeczy robionych przez użytkowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A wgrywal ktos z was custom firmware? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Wiecie skąd można ściągać dema gier na PSP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Wiecie skąd można ściągać dema gier na PSP ?Dem nie ma zbyt duzo. Sony je wypuszcza raz na ruski rok, tak aby ludzi zachecic do update'a jak ostatnio z Loco Roco zrobili ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Wiecie może coś o emulatorze PS ONE na PSP ? Czytałem ostatnio, że gry będzie można pobierać ze strony internetowej stworzonej przez Sony, i gry będą uruchamiane z karty pamięci. Było by świetnie gdyby można była wrzucać ISO na karty pamięci i grać z nich. Chętnie bym odpalił kilka tytułów na moim PSP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Macie jakiś sprawdzony patent, na odróżnienie oryginalnej karty pamięci SONY Memory Stick Pro Duo 2GB od podróby? Są jakieś cechy charakterystyczne dzięki którym można odróżnić kartę SONY od podróby? Na Allegro każdy sprzedawca zachwala, że jeśli oryginał to tylko od niego, to kto więc handluje podróbkami, o których słyszałem, że są i jest ich wiele? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Namod wyższa cena, ja tylko po tym poznaje :) Jest jeszcze gwarancja - oryginały mają 3 letnią Jesli masz troszke więcej kasy to bierz SanDiska, ich nie ma podróbek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...